Тартак готує «атомну помпу»

23.06.2009 · Новини
Незабаром гурт «Тартак» випустить свій новий сингл – про літо, кризу, полуницю і Чорнобиль... І, може, це не помітно зі слів пісні, але нова композиція досить позитивна, як стверджує сам Сашко Положинський.
 
Композиція «Атомна помпа» - актуальна пісня про речі, які нас оточують та хвилюють у даний час. Шанувальники вже могли почути цю енергійну пісню на концертах під час туру у «підтримку» майбутнього альбому «Опір матеріалів».
 
Охарактеризувати пісню можна, процитувавши Катю Чілі, бо саме вона подарувала Сашку ідею твору. У співачки є теорія, що Чорнобиль – це випробування, пройшовши через яке, наш народ зможе вижити у майбутньому. Що ця жахлива трагедія – це щеплення, і коли почнуться екологічні катастрофи, ми, як мутанти, зможемо виживати. Сашко розвинув теорію далі - у серці кожного українця є атомна помпа, яка качає енергію, і це дає нам можливість пережити будь-які негаразди.
 
Невдовзі з’явиться візуалізація «Атомної помпи» – це буде live нарізка з різних концертів Тартака під час передальбомного туру «Опір матеріалів».
 
До речі, сам альбом все ще затримується через все ті ж брекети Сашка Положинського, від яких він ніяк не звільниться. Але шанувальникам, напевно, буде набагато легше чекати альбому з новим синглом від Тартака.

 
ПУБЛІКАЦІЇ
Тартак - 15 років: (оновлено)
АНОНСИ
Тартак - 15 років: (оновлено)
15.12.2011

Минуло 15 років і на честь дня народження гурту, на рахунку якого 6 альбомів, 32 відеокліпи, десятки хітів, сотні клубних та фестивальних виступів, тисячі відданих фанів ТАРТАК готує святкування! 15 грудня у київському «Альта Експо» відбудеться ювілейний концерт та презентація нового – сьомого – альбому ТАРТАКА «Сімка»

«Тартак»: про «Qарпа-ратів» і «Опір матеріалів»
ІНТЕРВ'Ю
«Тартак»: про «Qарпа-ратів» і «Опір матеріалів»
23.12.2010

Незабаром Новий рік, і здається, що мотив пісеньки «Qарпа-ратів» відомої української групи «Тартак» ще не раз спаде на думку тим, хто бачитиме, як любі колеги «відтягуються» на виробничому святковому заході

Сашко Положинський відзняв «моральний секс»
НОВИНИ
Сашко Положинський відзняв «моральний секс»
30.11.2010

Лідер гурту «Тартак» Сашко Положинський дебютував як режисер. Співак відзняв інноваційне відео на нову пісню з альбому «Опір Матеріалів» під назвою «Моральний Секс». Положинському вдалося поєднати на одному екрані одночасно два відео, знятих одним дублем кожен, які взаємодіють між собою. В результаті нехарактерний для українського ринку відеокліп «Моральний Секс» претендує на звання унікального!

ДОСЬЄ ДИСКОГРАФІЯ
Сімка
Сімка
2012
альбом
слухати · рецензія
Опір Матеріалів
Опір Матеріалів
2010
альбом
слухати · рецензія
Пташка (feat Вахтанг Кікабідзе)КЛІП
Попелюшка (feat Нумер 482)КЛІП
Попелюшка (feat Нумер 482) · 2018
584 тис. переглядів
Знаєш Мій ДеньКЛІП
Знаєш Мій День · 2017
2 млн переглядів
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
НОВИНИ
Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
13.07.2022

Сергій Міхалок та гурт Ляпіс Трубецькой презентували новий сингл та відеокліп на пісню Воїни світла українською мовою. Переклад пісні зробив український поет, активіст та волонтер Сергій Жадан