АННА. Гра з Богом. Майже фільм.

12.08.2010 · Новини

Львівський режисер Олександр Денисенко закінчив роботу над новим відео гурту АННА на один з треків майбутнього альбому «Срібна Змія» – Гра з Богом. Це відео важко назвати кліпом. Насправді вийшов містичний тріллер або майже фільм жахів. І музиканти, і режисер дуже задоволені результатом. А Олександр Денисенко планує представити відеокліп на декількох міжнародних фестивалях за кордоном.

Не дивлячись на високу якість відео, на разі невідомо чи можна буде побачити його на телеекранах з ряду причин. Але вже зараз це творіння можна дивитись в Інтернеті за цим посиланням:
http://www.youtube.com/user/OldenStudio#p/a/u/0/78hZVG7Y7JQ

До речі, Олександр Денисенко вже вдруге співпрацює з гуртом АННА. Першим відеокліпом цього тандему в 2009 році стала пісня Карматреш. А вже восени режисером заплановано офільмувати ще одну композицію з нового альбому гурту.

Приємно те, що, не дивлячись на повне ігнорування вітчизняного альтернативного мистецтва з боку телеканалів, музиканти і режисери продовжують знімати якісні відео роботи, побачити які можливо тільки у всесвітній мережі.

Нагадаємо, що реліз альбому «Срібна Змія» відбудеться у вересні на лейблі Iншамузика, але гурт АННА вже знайомить слухачів з новими піснями на своїй сторінці в світовій музичній мережі MySpace, де кожен тиждень з’являється новий трек з майбутньої платівки.

Прес-служба лейблу Iншамузика


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Віктор Новосьолов, гурт Анна: «Нам ще є що сказати»
ІНТЕРВ'Ю
Віктор Новосьолов, гурт Анна: «Нам ще є що сказати»
28.11.2018

Фронтмен гурту Анна Віктор Новосьолов виявився не самим говірким співрозмовником, але дещо випитати таки вдалось

АННА - Срібний тур
ФОТО
АННА - Срібний тур
25.11.2010

20 листопада в столичному клубі «Бінго» відбувся концерт львівського гурту АННА в рамках «Срібного туру» на підтримку нового альбому «Срібна змія» за участю гостей та друзів - київських гуртів Тол та МегамасС

Віктор Новосьолов: «В Україні, потрібно серйозніше відноситись до рок-музики!»
ІНТЕРВ'Ю
Віктор Новосьолов: «В Україні, потрібно серйозніше відноситись до рок-музики!»
27.06.2010

Львівський гурт АННА здобув визнання на українській альтернативній сцені ще до виходу свого першого диску. Ми поспілкувалися з Віктором Новосьоловим. І теми для розмови знайшлися, адже фронтмен львівської банди не лише співає і заряджає всіх неймовірною енергетикою, а ще й є організатором одного з наймасштабніших фестів України – «Руйнація»

ДОСЬЄ ДИСКОГРАФІЯ
Перетинай за гранню грань
Single
Single
2015
сингл
слухати
Срібна Змія
Срібна Змія
2010
альбом
слухати · рецензія
Карматреш
Карматреш
2008
альбом
слухати · рецензія
КрикКЛІП
Крик · 2018
33 тис. переглядів
КартиниКЛІП
Картини · 2012
37 тис. переглядів
Game with the GodКЛІП
Game with the God · 2010
58 тис. переглядів
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
НОВИНИ
Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
02.05.2022

Латвійські рок і метал музичні колективи та інші представники індустрії висловлюють свою підтримку народу України в ці важкі часи!