К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

«От Вінта!» віддячили жителям Отсре Бардо за минулорічну підтримку

23.06.2005 · Новости
Чека

Дев'ятнадцятого червня рівненський гурт «От Вінта!» взяв участь у святкуванні Дня міста у польському містечку Остре Бардо. Цей виступ став віддякою рівнян за турботу і підтримку місцевої громади, яку вони відчули рік тому. Справа в тому, саме в ці дні виповнюється рік з того моменту, коли прямуючи до Отсре Бардо, де мав відбутися перший концерт польського турне, «От Вінта!» потрапили в автокатастрофу. Нажаль за таких обставин запланований виступ не відбувся, а хлопцям довелось провести кілька днів у лікарні. Цього року ніщо не стало на заваді, і украбіли відіграли чудовий концерт у старовинному костелі на радість місцевим жителям, а також своїм польським шанувальникам, що приїхали на свято з інших міст. Але напередодні цієї мандрівки «вінтам» знов довелось згадати що таке дорожній екстім: поспішаючи у Полтаву на Мазепа Фест, до речі на тому ж самому помаранчевому «бойовому» бусі, гурт потрапив у аварію. На щастя, цього разу все минулось легким переляком, без жертв та потерпілих. А самою великою неприємністю стала трьохгодинна затримка у міліції, яка визнала вину за водієм місцевого таксі, який вирішив розвернути своє авто, не попередивши світловими сигналами. Лишається сподіватись що свою дозу дорожніх пригод «От Вінта!» вже остаточно вичерпали, і надалі їх чекатимуть лише приємні враження від мандрівок.

Наступні виступи групи:
25 червня - Рівне, Майдан незалежності, «День випускника»
28 червня - Одеська обл., м. Белгород-Дністровський, фестиваль «Фортеця»
2 липня - Польща, м. Кентшин, День міста.


 
ПУБЛИКАЦИИ
Ot Vinta яскраво презентував «Пілотку»
ФОТО
Ot Vinta яскраво презентував «Пілотку»
10.11.2014

Рівненський гурт Ot Vinta влаштував яскраву презентацію у київському клубі Sentrum. «Подвійний залп» - саме так називалось дійство, адже окрім нового альбому «Пілотка», соліст гурту Юрій Журавель презентував книгу «Карикадурка»

Ot Vinta - презентація альбому «Потом і кров’ю»
АНОНСЫ
Ot Vinta - презентація альбому «Потом і кров’ю»
18.05.2011

26 травня у київському клубі Docker’s АВС гурт Ot Vinta презентує свій новий альбом - «Потом і кров’ю». До платівки, на яку прихильники «гвинтів» чекали довгі чотири роки, увійшло 17 треків

Ot Vinta - отримали театральну премію
НОВОСТИ
Ot Vinta - отримали театральну премію
23.05.2010

Вистава «Свинарі», головні ролі в якій грають учасники гурту Ot Vinta, здобула Гран-прі міжнародного театрального фестивалю «Ліхт Art» - «Золотий Ліхтар»

ДОСЬЕ ДИСКОГРАФИЯ
Пілотка
Пілотка
2014
альбом
рецензия
Потом і Кров’ю
Потом і Кров’ю
2011
альбом
рецензия
Дупотряска
Дупотряска
2007
альбом
рецензия
Дригтиндимба
Дригтиндимба
2002
альбом
слушать
Наші хлопці на війніКЛИП
Наші хлопці на війні · 2016
367 тис. просмотров
Гайда за журавлемКЛИП
Гайда за журавлем · 2012
54 тис. просмотров
РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
НОВОСТИ
Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
02.05.2022

Латвийские рок- и метал-группы и другие представители индустрии выражают свою поддержку народу Украины в это непростое время!