К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

The Same Toy представили новий сингл «Супегероі»

07.07.2015 · Новости

Запис пісні проходила навесні відразу в київській студії VD Sound Студия Звукозаписи (г.Киев), а також прямо вдома у Станіслава, який виступив як саунд-продюсер треку. Пiд час запису пiсня змiнилась майже повнiстю, тому що її первісний варіант не задовільнив авторів. Це стосується також і лірики, яка розповідає про людські надможливості.

«Кожен з нас володіє безмежними можливостями. Ми всі супергерої», - наполягає вокаліст The Same Toy Станіслав Занкевич. На його думку, життя - це те, заради чого варто викладатися на повну катушку.

У серпнi Українські інді-рокери приймуть участь у фестивалі Sziget, де виступлять з акустичною програмою на сцені майданчику Campfire.

Прослухати - https://soundcloud.com/thesametoy/the-same-toy

 


 
ПУБЛИКАЦИИ
The Same Toy – Fabulous Babе
НОВОСТИ
The Same Toy – Fabulous Babе
29.09.2016

Модные киевские индитронщики The Same Toy объявляют о выходе нового сингла, посвященного началу нового учебного года и открытию концертного сезона. Fabulous Babе родилась из наброска стихотворения на английском языке, написанного 5 лет назад одним из друзей группы

ДОСЬЕ ДИСКОГРАФИЯ
Ваші голоси
Ваші голоси
2017
сингл
NКЛИП
N · 2015
4 тис. просмотров
РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Обзор сцен на 360 градусов, прямые трансляции и даже фуд-корты
АНОНСЫ
Обзор сцен на 360 градусов, прямые трансляции и даже фуд-корты
09.09.2020

19-20 сентября на украинской онлайн-платформе hover.link — БеZVIZ Pre-party 1.5 пройдет первое мероприятие. Это пространство, которое максимально воспроизводит музыкальный фестиваль в реальности