ГражданинЪ Топинамбур - успішно дебютував в Москві

26.06.2009 · Новини

Дніпропетровський бенд ГражданинЪ Топинамбур успішно дебютував в Москві. Обидва клубні концерти в білокам'яній прошлі із шаленим успіхом, чого група та організатори виступів, чесно кажучи, не очікували.

Роман Забуга – вокаліст групи ГражданинЪ Топинамбур: «Ясна річ, що кожен музикант сподівається на успіх, але настільки гарячого прийому в Москві ми дійсно не чекали. На початку програми публіка ще придивлялася-прислуховувалася  до того, що витворяли для них «маловідомі українці», але вже з середини концерту суворі московські хлопці та дівчата не стримували своїх емоцій, та не скупилися на оплески». Результатом московських оглядин «Топінамбура» стало запрошення восени дати серію концертів в російській столиці. До того часу група планує підготувати абсолютно нову концертну програму, основану на матеріалі альбому «Друг Семьи».  В кінці вересня ГражданинЪ Топинамбур офіційно презентують свій альбом в Києві, де також  представлять прем'єру свого шоу.

Роман Забуга – вокаліст групи ГражданинЪ Топинамбур: «Той, хто був на наших концертах знає, що виступ групи ГражданинЪ Топинамбур це не лише і не стільки спів і гра на інструментах. Наші концерти насичені гумором, елементами театру і відчайдушними панківськими перфоменсами. Всю цю дику і привабливу суміш ми тепер систематизуємо та об’єднаємо  в рок-шоу та представимо у вересні під час київської презентації альбому «Друг Сім'ї». Можливо, що на той час буде готовим і наш перший офіційний кліп».

Літо не стане для «Топінамбура» періодом затишшя. Група активно виступатиме як в клубах, так і на відкритих майданчиках.

27 червня музиканти дадуть сольний концерт в дніпропетровському Dream Box Club. Найближчим часом група реконструює свій сайт, який вже переїхав на нову адресу: topinambur.org.ua.


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Гражданин Топинамбур и Рука плохого человека
НОВИНИ
Гражданин Топинамбур и Рука плохого человека
20.09.2013

ВИА Гражданин Топинамбур закончил работу над своим третьим альбомом, о чем оповестил своих поклонников на сайте и в социальных сетях: «Дорогие Граждане, Друзья, Меломаны! Совсем скоро наш остросюжетный альбом «Рука Плохого Человека» будет доступен для прослушивания и скачивания на Кругах»

Гражданин Топинамбур - выпустили новый альбом!
НОВИНИ
Гражданин Топинамбур - выпустили новый альбом!
17.10.2011

Украинская ска/рок группа «Гражданин Топинамбур» наконец порадовала своих поклонником долгожданным новым альбомом. Со времени выхода альбома «Друг семьи» прошло аж целых два года

Гражданин Топинамбур: «За каждой нашей песней скрывается чья-то судьба»
ІНТЕРВ'Ю
Гражданин Топинамбур: «За каждой нашей песней скрывается чья-то судьба»
16.06.2010

Сегодня очень трудно найти музыкальный коллектив, который творил бы то, что сегодня вытворяют днепропетровские парни из «Гражданина Топинамбура». Стоит лишь послушать их песни, посмотреть видео, сходить на концерт – хоть раз – и заряд позитива и счастья нахлынет волной, как цунами. Барабанщик и один из основателей банды Андрей Удовиченко рассказал о прошлом, поведал о настоящем, поделился планами на будущее

ДОСЬЄ
ЛандышиКЛІП
Ландыши · 2013
83 тис. переглядів
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
НОВИНИ
Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
19.07.2020

Автор і натхненник поп-групи Ampula Seven, блек-метал команди Haissem і формації Sunset Forsaken, про те, що внутрішня потреба у творчості важливіше зовнішніх стимулів