Брем Стокер - нове відео на пісню «хлопці вбили негра» присвячене антірасизму

17.10.2007 · Інтерв'ю

Вийшло нове відео Гурту Брем Стокер на пісню «хлопці вбили негра» присвячене анті расизму. Відео розміщене на сайті гурту. Монтував та знімав його учасник хіп-хоп бенду «Туса З Буса» ВОЙС Злий Пес. Це перша робота гурту в запланованій низці тематичних відеоробіт циклу український діавай. Кліп заплановано мине офіціальні телеканали і буде розповсюджуватись через мережу Інтернету та на дисках з виступів гурту. 

- Деякі питання до учасників гурту: чому ви вирішили знімати відео саме на цю пісню?

- Ця пісня була написана приблизно у році 98 але в той же час на радіо з»явилась ротація пісні гурту «Запрещонні Барабанщики» і ми свій трек відклали із-за того що не хтіли почути звинувачення в плагіаті. Бо пісня народилась без впливу того гурту, та і перший раз ми грали ії в Москві, так шо може бути такє що хтось з Запрещонних був на нашему виступі в Свалці і запозичів ідею? Хоча це скоріш збіг.

- Як проходили зйомки відео?

- Ми ні що не планували, вирішили, що підемо до гаража де репетируємо і спробуємо щось зробити. Навіть замість камери взяли фотоапарат.

- Як це, а світло, пафос, режисура?

- Ми не пафосні люди, ми робимо все самі, то є наш діавай, хоча це американське слово нас підзадовбує і ми хочемо знайти своє значення, українське. Наприклад самостійне єбашево.

- І що? Ви без усякої підготовки почали знімати?

- Да так і було. Все придумували на ходу, а коли через півгодини зйомок нас це все задовбало пішли пити горілку. А потім Войс дома зі всього насніманого намікшував відео. Ми ж не плануємо за нього отримати якусь премію, ми зробили альтернативний варіант на все це лайно, що ми бачимо на Українському тіві.

- І що далі?

- Розміщуємо його на сайті і знімаємо далі. Нашим Українським рокерам не вистачає відео, от ми і вирішили, що в нас його буде вдосталь і робити ми будемо його так як нам заманеться. Нам продюсери і режисери не тра. Нам потрібні друзі. Креатив то є щіт для збивання бабла. Ми наприклад вже відзняли ще одну роботу на пісню з нового альбому, яка також в невдовзі попаде в нет і почне кочувати по компам юзерів. Нам здається що цей шлях самий чудовий і не тра ні яких дорого стоячих ротацій.

- Так ви відмовляєтесь від телебачення?

- Ні в якому разі, але не будемо робити відео на їх вимоги. Ми такі як є і за ради прокруток змінювати себе на геїв не збираємось.

- А які ще плани у Брем Стокера на майбутнє?

- Ми записали альбом наших старих пісень, своєрідний зе бест. Хочемо його видати і шукаємо видавця. Також Пишемо новий альбом, він буде більш соціальний, та витриманий в статистиці багато панку і мало ска.... десь на початку зими закінчимо роботу над ним. Також на пісні з нового альбому знімемо пару відео Сподіваюсь ще біль шизофренічні Планів багато, вистачило б часу

- Дякую! І на кінець традиційне побажання молодим гуртам!?

- Робіть все так як відчуваєте, не тра бути в форматі Там де формат там смерть Не шукайте визнання, робіть свою роботу а популярність хай шукає вас сама Ходіть на концентри та більше спілкуйтесь, спілкування то є розвиток... ну і виступайте, пишеться, знімайте відео і тоді все у вас буде.

Розмову з барабанщиком гурту «Брем Стокер» Морозом вів Олег Полюхович.


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Панки «Брем Стокер» випустили «Бойовик»
НОВИНИ
Панки «Брем Стокер» випустили «Бойовик»
28.01.2015

Новий альбом гурту вмістив у себе дев’ять нових композицій колективу і таку саму кількість бонус треків – кавер-версій пісень «Брем Стокер» у виконанні інших українських музикантів, серед яких Механічний Апельсин, фронтмен «Фіолету» Колос, The Crabs, Redek, Patrick Jane, РОвнА, Алєся Давидова, Палестина та Небраска

Брем Стокер: «Ми вороги банальності, тому «кровь-любовь» навряд потрапить до нашого альбому»
ІНТЕРВ'Ю
Брем Стокер: «Ми вороги банальності, тому «кровь-любовь» навряд потрапить до нашого альбому»
30.10.2013

Хто не чув про рівненський гурт Брем Стокер, той нічого не чув про українську рок-музику! Ці чи не єдині справжні панки на теренах нашої країни невтомно працюють, записують нові альбоми, виступають на різних фестивалях, у багатьох містах не зважаючи ні на які проблеми та життєві перипетії. А скоро представлять нову платівку, яка буде нести не лише якісний панк-рок, а й масу сюрпризів. Отож, про новий альбом, панк-рок в Україні і про Ібанез – Олексій Казанцев

Брем Стокер: «Натхнення при створенні пісень у нас ніколи не було. Достатньо пару пляшок горілки та швепс»
ІНТЕРВ'Ю
Брем Стокер: «Натхнення при створенні пісень у нас ніколи не було. Достатньо пару пляшок горілки та швепс»
03.08.2011

Загадковість і відвертість, титулованість і пофігізм – їх коротка характеристика. Отже – легендарні Брем Стокер. Олексій Казанцев (фронтмен гурту) для Київського Рок Клубу повідав про андеграунд, глобалізм, ставлення до молодіжної культури і багато іншого

ДОСЬЄ ДИСКОГРАФІЯ
Бойовик
Бойовик
2015
альбом
слухати
Франкенштейн
Франкенштейн
2013
альбом
слухати · рецензія
Діско-Панк
Діско-Панк
2010
альбом
Збиране
Збиране
2008
альбом
рецензія
Бісова сила
Бісова сила
2007
різне
слухати
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
НОВИНИ
Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
19.07.2020

Автор і натхненник поп-групи Ampula Seven, блек-метал команди Haissem і формації Sunset Forsaken, про те, що внутрішня потреба у творчості важливіше зовнішніх стимулів