К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

Гурт Ot Vinta презентує новий альбом

06.12.2006 · НовостиГурт Ot Vinta презентує новий альбом
Гурт Ot Vinta завершив роботу над новим альбомом «Попереду!». Презентація платівки відбудеться 14 грудня в київському клубі «Бочка», де всі охочі зможуть почути наживо пісні з нової платіки та отримати свіженьки екземпляри диску. Також під час концерту буде презентовано кліп на заголовну річ альбому – патріотичну маршову пісню «Попереду жахи-шляхи».  
 
Платівка «Попереду!» стане третьою в дискографії Ot Vinta, до неї увійшли як власні пісні украбілів, так і переспіви українських народних та інших відомих пісень, виконані з незмінним «отвінтистським» драйвом та дотепами. Продовжують патріотичну тему в альбомі треки «Зоряний вітер» та «Гей, скорбе», написані свого часу «гвинтами» для Пласту (Національна скаутська організація України). Народна спадщина представлена на платівці піснями «Їхав Козак», «Шабелина», «Мав я раз дівчиноньку», «Та орав мужик», які вже стали концертними хітами, та акапельною версією загальновідомої «Ой чий то кінь стоїть». Решту трек-листа «Попереду!» складають переспіви відомих пісень «Два кольори» (дует з луцьким гуртом «ФлайzZzа»), «Тиша навкруги», «Міцні засмальцьовані руки» (україномовна версія пісні «Блюз пухлых рук» московської команди «Містер Твістер») та інші. В якості бонусів до платівки увійшли треки «Ти казала у неділю будем слухать рокабілі» та «Піке над Карпатами». Саме цими піснями Ot Vinta заявили про себе на знаковій збірці «1-й Украинский рокабильный фронт», що вийшла в 1998 році.
 
Початок концерту о 21:00.
Вхід 30 грн, з флаєром або в фірмовій футболці гурту – 25.
Адреса клубу «Бочка» - Московський проспект 17/1 (метро Петрвівка).
Існує можливість попереднього замовлення столиків за телефоном 461-87-88(89).
Скачати флаєр та дізнатися подробиці про концерт можна на офіційному сайті гурту – www.ot-vinta.com.

 
ПУБЛИКАЦИИ
Ot Vinta яскраво презентував «Пілотку»
ФОТО
Ot Vinta яскраво презентував «Пілотку»
10.11.2014

Рівненський гурт Ot Vinta влаштував яскраву презентацію у київському клубі Sentrum. «Подвійний залп» - саме так називалось дійство, адже окрім нового альбому «Пілотка», соліст гурту Юрій Журавель презентував книгу «Карикадурка»

Ot Vinta - презентація альбому «Потом і кров’ю»
АНОНСЫ
Ot Vinta - презентація альбому «Потом і кров’ю»
18.05.2011

26 травня у київському клубі Docker’s АВС гурт Ot Vinta презентує свій новий альбом - «Потом і кров’ю». До платівки, на яку прихильники «гвинтів» чекали довгі чотири роки, увійшло 17 треків

Ot Vinta - отримали театральну премію
НОВОСТИ
Ot Vinta - отримали театральну премію
23.05.2010

Вистава «Свинарі», головні ролі в якій грають учасники гурту Ot Vinta, здобула Гран-прі міжнародного театрального фестивалю «Ліхт Art» - «Золотий Ліхтар»

ДОСЬЕ ДИСКОГРАФИЯ
Пілотка
Пілотка
2014
альбом
рецензия
Потом і Кров’ю
Потом і Кров’ю
2011
альбом
рецензия
Дупотряска
Дупотряска
2007
альбом
рецензия
Дригтиндимба
Дригтиндимба
2002
альбом
слушать
Наші хлопці на війніКЛИП
Наші хлопці на війні · 2016
367 тис. просмотров
Гайда за журавлемКЛИП
Гайда за журавлем · 2012
54 тис. просмотров
РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Обзор сцен на 360 градусов, прямые трансляции и даже фуд-корты
АНОНСЫ
Обзор сцен на 360 градусов, прямые трансляции и даже фуд-корты
09.09.2020

19-20 сентября на украинской онлайн-платформе hover.link — БеZVIZ Pre-party 1.5 пройдет первое мероприятие. Это пространство, которое максимально воспроизводит музыкальный фестиваль в реальности