Kozak System - Різдвяна балада

25.12.2016 · Новини

Напередодні Різдва Kozak System дали друге дихання треку кінця 1980-х років: «Різдвяна балада» була створена гуртом «Банита Байда», а згодом виконувалася колишнім учасником «Банити», автором музики Дмитром Добрим-Вечором разом з його власною групою «Вій». 
Ідея відродити композицію та зробити її в свій спосіб, прийшла до бас-гітариста Kozak System Володимира Шерстюка та продюсера Віталія Климова ще восени.
За словами Kozak System, в процесі створення оновленої «Різдвяної балади», вони зрозуміли, що мають справу з абсолютно нестандартним різдвяним треком. 

«Зараз в музичному просторі буде дуже багато різдвяних пісень, але ми вирішили зануритися глибше: наша країна нині переживає дуже важливий, доленосний в своїй історії період, після якого, ми впевнені, Україна зміниться і стане зовсім іншою – такою, про яку ми, українці, мріємо вже триста років. 
Ця пісня відводить нас від простого святкування Різдва і заглиблює нас в контекст України в цьому Різдві. Це твір, який символізує для нас Різдво самої України, народження нової України» 
Володимир Шерстюк, Kozak System

Автор слів: Віктор Недоступ
Автор музики: Дмитро Добрий-Вечір
Зведення: Ігор Громадський 
Художник обкладинки: Олена Пригода 
Хор: київський дятячий хор «Зернятко» (художній керівник - Раїса Заклецька)


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Kozak System презентували альбом «Живи і люби» потужним концертом
ФОТО
Kozak System презентували альбом «Живи і люби» потужним концертом
31.03.2015

Рок-шоу «Наш МАНІФЕСТ» вийшло яскравим, потужним, шалено драйвовим. Зі сцени звучали правдиві гостросоціальні тексти за межею та прості ліричні про кохання. Kozak System запросили на концерт воїнів АТО, які знаходяться на лікуванні в Києві, тож в залі цього вечора було чимало людей у військовій формі

Kozak System & Тарас Чубай - Пісні самонаведення
Kozak System & Тарас Чубай - Пісні самонаведення
24.01.2015

Корифеї вкраїнської культури поєднали українську етніку із мотивами reggae та роковою мелодикою. Переспівами народних хітів музиканти привносять слухачам надію та світлу впевненість у своїй ідентифікації. Слухаючи «Пісні Самонаведення», стає гордо, що народився і живеш саме в цій країні

 «Homin' songs» - спільний проект Kozak System і Тараса Чубая
НОВИНИ
«Homin' songs» - спільний проект Kozak System і Тараса Чубая
11.11.2014

Вільний український багатоголосий спів, покладений на рифи музики реггі і даб, рівний і виважений приціл у глибинну пам’ять і молоде серце, лагідні ліки від інформаційного бруду, заслабкого перед силою духу козацької лірики. Це «Homin' Songs» або «Пісні самонаведення»

ДОСЬЄ
ФарисейськаКЛІП
Фарисейська · 2018
102 тис. переглядів
Я віддамКЛІП
Я віддам · 2018
284 тис. переглядів
Коли ВонаКЛІП
Коли Вона · 2015
4 млн переглядів
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
НОВИНИ
Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
02.05.2022

«Досить» – це гімн воїнам, які зараз захищають українську землю та незалежність від воєнної агресії Росії