Димна Суміш - рушає у психотерапевтичне турне «Танцюй-Танцюй»

09.10.2009 · Анонси

Ви ще й досі переймаєтеся кризою і не вірите, що це лише плід творчої уяви мешканців Wall Street? Тоді ми їдемо до вас! Музиканти «Димної Суміші» переконані, що це маячня і готові руйнувати міфи!

Сповнена духу позитивних вібрацій, цієї осені «Димна Суміш» рушає у психотерапевтичне турне «Танцюй-Танцюй» містами України.

Першу екстрену допомогу отримають Одеса (15 жовтня), Київ (16 жовтня) та Чернігів (18-те жовтня).

Сеанси танцювальної терапії відбуватимуться на підтримку третього альбому групи, що вийшов у травні. Прийшовши на концерт, ви гарантовано почуєте майже усі 14 композицій з цієї платівки, а також бойовики з двох попередніх релізів «Димної Суміші».

А от 16-го жовтня, у київському клубі «XLIB», музиканти Димної Суміші разом зі своїми прихильниками власними руками творитимуть магічне дійство. Ми вирішили вимкнути у залі усе світло – таким чином створимо інтимну обстановку і дамо планеті хоча б на 2 години перевести подих.

Прихильників групи озброюємо на вході ліхтариками, які вмикатимемо за таємним сценарієм (фани заздалегідь отримали паперові примірники плану дій, визубрили їх «від» і «до», після чого, як справжні таємні агенти, з’їли).

Таким чином, дамо нашу відповідь світловому шоу Дідьє Маруані та групи «Space»!

Дамо рок-н-ролу й зігріємо усіх та кожного! А для охочих холодної пори року кутатись в речі з символікою улюбленої групи, «Димна Суміш» прихопить із собою в тур особливі футболки та реглани. Ці та інші штуки можна буде придбати на місці, безпосередньо перед та після концерту.

Отже, київські друзі ДС, зустрічаємося 16-го жовтня, о 20:00, у клубі «XLIB», що за адресою вул. Фрунзе,12.
Вартість квитка на сеанс танцювальної терапії (разом з диво-ліхтариком) – 80 грн.


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Димна суміш - нове відео «Згадуй, бійся, плач і зви»
НОВИНИ
Димна суміш - нове відео «Згадуй, бійся, плач і зви»
08.11.2010

Ми не планували знімати кліп, ми лише знімали концерт, але матеріал нам дуже сподобався і ми вирішили його використати. Коли ми розпочали роботу над монтажем кліпу, нам захотілося зробити таке справжнє відео, щоб люди з інших міст змогли подивитись і потрапити на один з концертів гурту «Димна Суміш»

«Один» - так називається книга С. Чемерова
АНОНСИ
«Один» - так називається книга С. Чемерова
29.10.2010

Книга вокаліста відомого ураїнського рок гурту «Димна Суміш», це - збірка символів, просвітлень та асоціацій, більшість яких - приклад «автоматичного письма». 96 сторінок оригінальних ілюстрацій, зроблених спеціально для книжки талановитими українськими художниками, 114 полароїдних фотографій та понад 200 чуттєвих віршів та оповідань автора

Димна Суміш - Немає диму без вогню
ІНТЕРВ'Ю
Димна Суміш - Немає диму без вогню
05.11.2008

Не лише в «країні ілюзій», а й у реальному житті трапляються дивні ситуації, явища та суміші, замішані виключно на несумісних інгредієнтах. 19-те жовтня у луцькому пивному клубі «Майдан» було саме таким, змішаним і дивним. Обідня реєстрація третього світового рекорду на найбільший бутерброд із салом у світі, плавно перейшла у вечірній концерт гурту «Димна суміш».

ДОСЬЄ ДИСКОГРАФІЯ
В Країні Ілюзій
В Країні Ілюзій
2008
альбом
слухати · рецензія
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
НОВИНИ
Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
19.07.2020

Автор і натхненник поп-групи Ampula Seven, блек-метал команди Haissem і формації Sunset Forsaken, про те, що внутрішня потреба у творчості важливіше зовнішніх стимулів