Н.Три нарешті видають альбом

19.11.2007 · Новини «Якби я міг знати, що це буде так важко… Скільки важкої праці та часу було витрачено, для здійснення цієї маленької мрії…

Альбом писався та складався три роки, від самого заснування Н.Три. Одними із перших пісень були „Палаюча квітка”, „Якби я міг знати…”, „А ти відлітай” – вони і задали стиль та направлення всього альбому.

Було намагання зробити щось зовсім нове – не повторювати інших, навіть, самих відомих, признаних та професійних. Нас досить часто називають фолк-рок гуртом і це не тільки із-за наявності баяну та сопілки, а із-за намагання використати український народним мелодизм та псевдо-шевченківські тексти, причому так, щоб це не була ані так звана „шароварщина”, ані „весільна” музика.

У нашій творчості кожен може знайти щось близьке саме йому, зрозуміле тільки тій людині, яка це почула та пропустила крізь себе. Ми хочемо донести нашу музику до серця кожної людини. Наші пісні дуже тематичні і стосуються вони усього – кохання, політики, соціуму, сенсу життя тощо…

Альбом зроблено на повному ентузіазмі невеличкої кількості людей і тому, навіть, записи робили самі, майже не використовуючи суперсучасне музичне обладнання, а те, що, так-би-мовити, було під рукою. В результаті альбом повинен звучати більш „живим”. Але у той самий час було намагання зробити професійний, якісний та сучасний продукт, який-би називали „український альтернативний рок”, або просто „Н.Три”, навіть і в Європі.

Ми хотіли зробити музику вільну від забобонів, таку музику, яку досі всі вважали неформатом у нашій країні, як дитина, та, що з обкладинки альбому. Дитина -- це початок нового життя світлого та доброго, – це і є Антре (Н.Три - символічна інтерпретація французького слова Антре (entrée – вхід, вступ, вихід (на сцену)), яке символізує собою початок нової течії української рок-музики).  Зображення дитячих рук, які тягнуться до світла, хлопчик, який давно сидів у темряві та нарешті йому дозволили вийти на вулицю, хоча й страшну та занедбану, але вільну…»

(Олексій Шманьов, гурт Н.Три)

Київський Рок-клуб вітає гурт з цією знаменною подією і бажає музикантам творчої наснаги і шаленого натхнення, аби після першого альбому нам не довелося надто довго чекати другого :)
Інформацію та фото надано пресс-службою гурту.
офіційний сайт -
http://ntry.com.ua/

 
ПУБЛІКАЦІЇ
Н.Три - презентують сингл «Повернути весну»
НОВИНИ
Н.Три - презентують сингл «Повернути весну»
29.04.2015

«Ми повертаємося разом із весною! На вулиці теплішає і все буде у нас із Вами добре! Весни Вам, тепла і миру!»,- саме такими словами Олексій Шманьов та Євген Касьяненко «розморожують» проект Н.Три. І в підтвердження своїх слів презентують новий сингл

Н.Три – інтернет презентація кліпу, або «Кімната закоханих» для кожного
АНОНСИ
Н.Три – інтернет презентація кліпу, або «Кімната закоханих» для кожного
10.05.2009

Гурт Н.Три нарешті почали потроху оприлюднювати пісні з нового альбому, який планується приблизно на кінець року. Вже був подарунок тим, хто любить «Весну». Та зараз сюрприз для всіх закоханих і тих, хто шукає кохання.

Н.Три: «Ми завжди мріяли писати хорошу музику»
ІНТЕРВ'Ю
Н.Три: «Ми завжди мріяли писати хорошу музику»
22.03.2009

У передвихідь нового альбому та як подарунок з нагоди довгоочікуванної весни, «Н.Три» оприлюднили на свойому сайті новий сінгл - «Весна». З приводу цього і не тільки ми вирішили поспілкуватись з фронтменом групи Олексієм Шманьовим.

ДОСЬЄ ДИСКОГРАФІЯ
Кома
Кома
2018
альбом
Single
Single
2015
сингл
слухати
Тиша
Тиша
2011
альбом
слухати · рецензія
Якби я міг знати
Якби я міг знати
2007
альбом
слухати · рецензія
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
НОВИНИ
Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
02.05.2022

«Досить» – це гімн воїнам, які зараз захищають українську землю та незалежність від воєнної агресії Росії