Макітра - новий псевдонім Алекса з Квадраджесіми

10.05.2007 · Новини

Засновник та ідеолог Квадраджесіми гітарист Алекс вирішив піддати себе реінкарнації та з’явитися у світ під новим сценічним псевдонімом. Тепер він Алекс Макітра, і пов’язано це з народженням його сольного електронного проекту під назвою Макітра(укр.) (або Makitra(англ.)). Ідея реалізації такого проекту зріла на протязі останніх 3-4 років, під час написання на комп’ютері чернеток різних ідей та композицій для QG. Деякі з задумів були перекладені на мову живих інструментів і таким чином отримали народження як пісні КВАДРАДЖЕСІМи, решта ідей почали складати базу для нового шляху. «Для мене праця на комп’ютері і експерименти з синтезаторами певний час були лише ще одним зі способів розвитку та методів праці з аранжуваннями», - каже Алекс, «але потім всі ці звуки-глюки мене обхитрили і спіймали у свої тенета. Все стало набагато цікавіше ніж просто нотування ідей і врешті-решт настав час виходу у відкритий космос.»

Стилістично доробки Макітри тяжіють до танцювальної музики з елементами електронних експериментів. В один вінегрет мішаються брейкбіт, транс, idm та навіть хаус з р-н-б та хіп-хоп ритмами. «І все це паплюжиться невеличкими дозами експериментальних спецій щоб не було приторно», - посміхається шеф-кухар. Такий собі денс стайл з альтернативним присмаком.

Першими композиціями від МАКІТРА project, що вийдуть найближчим часом принаймні у віртуальний космос стануть ремікси на пісні КВАДРАДЖЕСІМи, такі як «Клуб» та «Позитивні рухи» з альбому «COSMO». Їх можна буде почути на приватній сторінці , що наразі готується до старту та на myspace.com сторінці проекту.

Прес-служба КВАДРАДЖЕСІМА


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Квадраджесіма готується до першого повернення на сцену
АНОНСИ
Квадраджесіма готується до першого повернення на сцену
12.05.2009

Столичний гурт-фенікс Квадраджесіма після майже дворічної перерви у концертній діяльності готується до першого обіцяного повернення на сцену у оновленому складі. Відбудеться це 28 травня у київському клубі «44» і буде являти собою презентацію не тольки нового матеріалу та звучання, а нового складу команди взагалі.

Довгоочікуване повернення оновленої Квадраджесіми
НОВИНИ
Довгоочікуване повернення оновленої Квадраджесіми
04.02.2009

На початку 2009 року столична формація Квадраджесіма після майже півторарічної перерви у активній концертній діяльності та численних чуток про свій розпад офіційно оголосила про суттєві зміни у своєму складі та про формування нової Квадраджесіми.

Квадраджесіма – повертається синглом «Я обираю»
НОВИНИ
Квадраджесіма – повертається синглом «Я обираю»
29.07.2008

Після тривалих подорожей студійними хащами, до світу повертається Квадраджесіма. Першим синглом, що сповіщає про підготовку до релізу другого альбому стала пісня «Я обираю».

ДОСЬЄ РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
НОВИНИ
Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
02.05.2022

Латвійські рок і метал музичні колективи та інші представники індустрії висловлюють свою підтримку народу України в ці важкі часи!