К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

Secret Avenue презентують міні-альбом Worries

24.11.2015 · Новости

Антон Прібиткін, фронтмен Secret Avenue: «Альбом був записаний на київській студії Lipkyzvukozapys під керівництвом звукоінженера Вадика Лазарева з групи 5vymir, а його зведенням займався Антон Рябченко, який відомий багатьом як сірий кардинал звуку в групі Cherokey.»

Микола Сікора, ударник Secret Avenue: «Для нас новий реліз - це результат цілого року безперервної роботи в студії і гастролей в умовах божевілля навколишнього світу. Ми спробували зберегти колишній шлях розвитку, але піти від стандартних рішень, які переповнили сучасну незалежну сцену. Enjoy!».

Антон Прібиткін фронтмен Secret Avenue: «Можна розповідати довго, які хвилювання та турботи ми долали протягом підготовки, запису і роботи над звуком, але краще просто подякувати всім тим, без кого б цей важливий і довгоочікуваний для нас реліз не відбувся б в строк і так, як хотілося б його чути.  Тут у кожному звуці частина вас, дякую!»

Про гурт:

Secret Avenue - українська англомовна new wave група, створена в 2012 році в Києві. Їхня музика поєднує елементи електропопу та  гітарного інді-року.
В грудні 2014 года команда випустила дебютний EP «Sirens» та сингл «Happiness», які було внесено музичними критиками в списки кращих релізів 2014 року в Україні. 
Навесні 2015 Secret Avenue відкатали тур на підтримку релізів по найбільших містах України, а вже влітку стали бажаними гостями найбільших фестивалів країни: «Файне місто», «Atlas Weekend», «Західфест», «Z-Games», «Koktebel Jazz Festival», «Respublica» та ін. 
29 листопада 2015 року в клубі ‘ATLAS Secret Avenue презентують новий міні-альбом WORRIES.

Secret Avenue - Worries EP (2015)
Soundcloud: https://soundcloud.com/secretavenue/sets/worries
Запис: LipkyZvukozapys
Зведення: Tony Music
Презентація альбому в клубі Atlas: https://www.facebook.com/events/1633286363586994/
Квитки: http://tickets.rock.kiev.ua/kiev/concerts/secret-avenue


 
ДОСЬЕ ДИСКОГРАФИЯ
Careless
Careless
2017
сингл
Sirens
Sirens
2014
альбом
слушать · рецензия
РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Сергей Михалок спел свою культовую песню Воины света на украинском
НОВОСТИ
Сергей Михалок спел свою культовую песню Воины света на украинском
13.07.2022

Сергей Михалок и группа Ляпис Трубецкой презентовали новый сингл и видеоклип на песню Воїни світла на украинском языке. Перевод песни сделал украинский поэт, активист и волонтер Сергей Жадан