К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

Брати Гадюкіни презентували новий альбом «Made In Ukraine» у Києві

16.09.2014 · НовостиБрати Гадюкіни презентували новий альбом «Made In Ukraine» у Києві

12 вересня відбулась презентація нового альбому гурту «Брати Гадюкіни» для шанувальників та преси в Зеленому театрі.

На презентації нового альбому гурту зібрались друзі, колеги, журналісти та найактивніші фанати гурту, які мали можливість не тільки купити квитки, але й отримати їх під час проведення численних конкурсів протягом останнього місяця. Також, на концерті були присутні активісти  з  »Волонтерської сотні» Цим та наступними концертами музиканти гурту хочуть привернути увагу до благородної справи волонтерів та їх роботи. Крім іншого, під час наступних виступів «Братів Гадюкіних» в турі Україною, буде проводитись збір коштів на допомогу постраждалим.

Сергій Кузін, Radio ROKS: «Незважаючи на невеликий зал, все було чудово, без зайвого пафосу. Мені дуже сподобалось, що музиканти такого рівня, за стільки років не втратили легкості та почуття гумору.

І про що не можна не сказати – я просто в захваті від бек вокалу і духової секції! Звичайно, всі музиканти – на висоті, але це – окрема розмова.

Для мене – це було як повернення на 20 років, в молодість, коли я міг слухати Гадюкіних тільки на касетах. І як тепер було кльово почути їх наживо! Цей концерт  став найкращім з усіх концертів українських рок-гуртів, на яких я був, з того часу, як живу в Україні».

Сергій Большой, музичний продюсер: «Останній раз я був на концерті Гадюкіних дуже давно и с задоволенням пішов на цей. Я - старий шанувальник групи. Тому мене обрадували старі, перевірені часом хіти. А про нові пісні можу сказати, що вони зроблені в їх впізнаваному стилі. Адже Гадюкіни - це бренд, і тут експерименти, - ну скажемо. - дабстеп, - мені здається, були б недоречні. А хлопці зробили все дуже тонко та органічно, в контексті свого стилю».

Олексій Бондаренко, LiRoom.com.ua: «Зал був в екстазі. На концерт прийшли представники всіх вікових категорій. Але основу складали аж ніяк не сучасники першого складу Гадюкіних - а молодь, яка напам'ять розспівувала пісні, які були написані ще до їх народження. Напевно, це можна вважати входом в історію.

Гадюкінім вдалося не те, що не розгубити свій стиль і колорит, а й злегка оновити його, підлаштовуючись під нинішню соціально-політичну обстановку та музичні нововведення.

Брати Гадюкіни дають таку фору молодим групам, що стає нескінченно сумно, що стільки років вони не йшли в авангарді української музичної сцени і не демонстрували «як треба». Їм впору збирати стадіони, незважаючи на вік і те, що більша частина репертуару написана 20 років тому.»

Раді повідомити, що тур гурту «Брати Гадюкіни» Україною почнеться зі Львова.

7 листопада,
Палац Спорту «Україна»
Початок о19:00


Квитки 150-250 гривень.

Купити їх можна тут http://topbilet.ua/uk/events/lvov/braty-gadyukiny-lviv-0711/
або в касі №1 й на площі Ринок.

Дякуємо всім, хто був з нами на презентації нового альбому MADE IN UKRAINE в Зеленому театрі і чекаємо на нових концертах!

* Більше фото на Facebook.

Прес-служба
Фото: Сергій Ніколаєв

 
ПУБЛИКАЦИИ
«Брати Гадюкіни» із передвиборчим маніфестом «КРАВ»
НОВОСТИ
«Брати Гадюкіни» із передвиборчим маніфестом «КРАВ»
06.11.2018

У розпал передвиборчої кампанії Брати Гадюкіни презентують шановній публіці анархічно-саркастично-музичний маніфест, предтечею якого є «совіцька» мудрість: «Не наїб…ш – не проживеш»

Брати Гадюкіни: Не слід руйнувати легенди юності, або Дуля для нинішньої сірості
ИНТЕРВЬЮ
Брати Гадюкіни: Не слід руйнувати легенди юності, або Дуля для нинішньої сірості
02.05.2004

Привід погомоніти з колишніми учасниками цієї славетної ватаги - Ігорем Мельничуком та Павлом Крахмальовим - знайшовся неабиякий.

Гуцульський рейв екс-соліста «Братів Гадюкіних»
ИНТЕРВЬЮ
Гуцульський рейв екс-соліста «Братів Гадюкіних»
01.01.1970

Сергій Кузьмінський, він же Кузя, лідер легендарного львівського гурти «Брати Гадюкини», він же DJ Qzzaargh і DJ Pubert.Нещодавно, вдома, на своєму комп'ютері, Сергій записав новий подвійний альбом електронної музики.

ДОСЬЕ ДИСКОГРАФИЯ
Сивина в бороду
Сивина в бороду
2019
сингл
слушать
Було не любити
Всьо Чотко
Всьо Чотко
1989
альбом
Історія однієї КурвиКЛИП
Історія однієї Курви · 2015
173 тис. просмотров
РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Сергей Михалок спел свою культовую песню Воины света на украинском
НОВОСТИ
Сергей Михалок спел свою культовую песню Воины света на украинском
13.07.2022

Сергей Михалок и группа Ляпис Трубецкой презентовали новый сингл и видеоклип на песню Воїни світла на украинском языке. Перевод песни сделал украинский поэт, активист и волонтер Сергей Жадан