В Києві зняли кліп британської виконавиці Анни Кларк

21.06.2020 · Новини

На днях в мережі з`явилось відео до пісні Анни Кларк «Community Of The Spirit». Це перший кліп співачки за останні тридцять років. На початку 80-их Анна Кларк стояла у витоків британського нью-вейву та досі вражає сміливими електронними експериментами. Її творчість надихала Rammstein,  а режисер Клаус Візоп у 2018 році зняв документальну стрічку «Я піду у завтрашній день» присвячену життєвому шляху Анни.

Текст пісні «Community Of The Spirit» взятий з творчості персидського філософа Джалаледдіна Румі. А над відео працювали україно-польський продакшн Heartbeat art . Режисером кліпу є Аліна Майовецька, котра вже знімала кліпи для вітчизняних гуртів «Tik Tu», «Ті що падають вгору». Над сценарієм працював польський музикант («Fading colors»), ді-джей та письменник Лешик Раковський, а в якості оператора-постановника виступив оператор та музикант Юрко Комаров (що раніше знімав кліпи «Абздольц» та «Whats up»).

Зйомки відбувалися влітку минулого року в Києві, переважно на Оболонській набережній та на вулиці Рейтерська. Всі актори також кияни. В головних ролях знялись викладачка танців Дарія Столяренко та танцівниця Ганна Юрченко. Також в серпні на кілька днів до столиці України прилетіла Анна Кларк, яка вперше побувала в нашій країні.


Пов'язані посилання:
Facebook Heartbeat Art


 
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
НОВИНИ
Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
13.07.2022

Сергій Міхалок та гурт Ляпіс Трубецькой презентували новий сингл та відеокліп на пісню Воїни світла українською мовою. Переклад пісні зробив український поет, активіст та волонтер Сергій Жадан