Rock-Feller$ - «Останній трамвай»

28.10.2015 · Новини

«Останній трамвай» — перший офіційний сингл, оприлюднений у всесвітній мережі львівським рок-гуртом Rock-Feller$ після декількох років студійної перерви. 

Завантажити та прослухати сингл можна за посиланням: http://www.ex.ua/95085063

Лідер Rock-Feller$ Андрій Голяк про зміст пісні: «Напевно, кожен з нас хоче почувати себе вільним — ми всі думаємо про свободу, прагнемо її, думаємо про те, як її здобути. Але, на жаль, попри всі наші старання в житті залишаються речі, котрі нас поневолюють. У когось їх більше, у когось менше. Навряд чи є хтось, кому вдалося позбутися факторів несвободи і стати абсолютно вільним. То що нам лишається? Вперто шукати свободи чи просто чекати на останній трамвай, котрий відвезе нас туди, де вона є у кожного?»

Ремікс композиції зроблено проектом «Тім Талер».

***

Гурт Rock-Feller$ функціонує з 2001 року. До створення команди її лідер Андрій Голяк опікувався проектами «Окрема територія» та «Клан Тиші» (що після розставання з Андрієм згодом перетворився на перший склад гурту «Океан Ельзи») в якості фронтмена та автора пісень. Rock-Feller$ мають у дискографії два альбоми («Ускользая» та «Любовь навылет»), а також декілька неофіційних інтернет-синглів.

Прес-служба ARProduction

 

 
ПУБЛІКАЦІЇ
Андрей Голяк: «В организационных вопросах - медленный Родригес»
ІНТЕРВ'Ю
Андрей Голяк: «В организационных вопросах - медленный Родригес»
02.04.2015

В 1994 году львовский рок-вокалист и сонграйтер Андрей Голяк окончательно порвал с группой «Клан Тишины». Музыканты «Клана...», окончательно сменили фронтмена, назвались «Океаном Эльзы», перебрались в Киев и отправились в большое многолетнее музыкальное плавание. Андрей продолжил творить во Львове. Его муза оказалась капризной дамой

ДОСЬЄ РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
НОВИНИ
Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
13.07.2022

Сергій Міхалок та гурт Ляпіс Трубецькой презентували новий сингл та відеокліп на пісню Воїни світла українською мовою. Переклад пісні зробив український поет, активіст та волонтер Сергій Жадан