У Новорічну ніч на Майдані температура повітря буде +35!

26.12.2012 · Анонси

На головній площі країни, 31 грудня, буде сонячно, жарко і весело від справжньої музики, щирих почуттів і феєрверку емоцій! Грандіозне шоу, від компанії «Таврійські ігри» відкриє двері назустріч новому 2013!

Феєричне шоу, нові світлові рішення, і п'ятигодинний музичний марафон на 50 метровій сцені, в якому візьмуть участі тільки кращі команди України і Росії.

Драйвові емоції, живий звук, море дивовижних вражень і сотні захоплених очей, подарують успіх і щастя на наступний рік!

На Майдані Незалежності в новорічну ніч свої виступи планують групи «Мед Хедс» і «ТНМК», гурт «Друга Ріка» та співачка Руслана, мастодонти вітчизняної сцени - гурт «Воплі Відоплясова» та російські гості - легендарна група «ДДТ».

Останній рік Юрій Шевчук, соліст гурту «ДДТ» працював над створенням нового альбому саме в Києві. Зарядившись енергетикою столиці, було прийнято рішення - вперше за 35 років зустріти Новий Рік на сцені, і щоб ця сцена обов'язково була в Києві. Група виконає свої безсмертні хіти, облетіли весь світ, а також зовсім нові композиції.

Але на цьому сюрпризи не закінчуються. Співачка Руслана в новому амплуа готує масштабне танцювальне шоу, в якому будуть задіяні акробати. Ну і звичайно, душевність кращих пісень від команд «Друга Ріка» та «ТНМК», позитив і відчуття справжнього свята від «Мед Хедс» і «Воплі Відоплясова».

Біля сцени буде обладнаний інтерактивний майданчик, де кожен бажаючий зможе привітати найближчих і дорогих з новорічними святами.

Трансляція поздоровлень, а також всього новорічного заходу планується на великих екранах, встановлених на Майдані, а також на телеканалах ТРК «Київ» і М1.

Дійство завершиться яскравим феєрверком.

P.S. Якщо ви хочете, щоб ваші бажання здійснилися - загадайте їх на головній площі країни!

Початок о 21:00


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Итоги 2012-го от Романа Сероштана («Bad Boys From Mars»)
ІНТЕРВ'Ю
Итоги 2012-го от Романа Сероштана («Bad Boys From Mars»)
04.01.2013

Коротко про год прошлый и планы на будущий

У новорічну ніч музиканти роздягалися прямо на сцені!
ФОТО
У новорічну ніч музиканти роздягалися прямо на сцені!
02.01.2013

Більше двохсот тисяч киян і гостей столиці відзначили Новий 2013 Рік на головній площі країни, Майдані Незалежності. Атмосфера щирості, єднання і вічних цінностей, море шампанського, фантастичний феєрверк, краща музика і абсолютна феєрія щастя

Крем-Брюле: «С наступающим Новым Годом!»
НОВИНИ
Крем-Брюле: «С наступающим Новым Годом!»
29.12.2010

2011 год не за горами! Осталось совсем чуть-чуть, и мы уже в Новом году. Мы, группа Крем-Брюле, хотим от всей души поздравить вас, дорогие друзья, - наше любимое рок-н-рольное сообщество, наших близких и наших верных друзей с этим прекрасным праздником

РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
НОВИНИ
Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
13.07.2022

Сергій Міхалок та гурт Ляпіс Трубецькой презентували новий сингл та відеокліп на пісню Воїни світла українською мовою. Переклад пісні зробив український поет, активіст та волонтер Сергій Жадан