Internal

Internal

AtmAsfera


1. Intro
2. Where Sould I Go
3. Bala
4. Almost
5. Lonely Night
6. Wart (Part I)
7. Inside (Part II)
8. Inspiration (Part III)
9. Life (Part IV)
10. Voice Of The Wind
11. Fly Away (Lety)
12. Viva (Song For UEFA Euro 2012)
13. Almost (Radioversion)
ВСІ ТРЕКИ

Феномен української музики AtmAsfera створили четвертий студійник, що отримав назву «Internal». Як і раніше, перед нами якісний world music, адже альбом об'єднав музичну культуру різних народів світу, а музика включає деталі фолку різних країв.

Цей альбом став ще більш потужнішим, більш, якщо хочте, електричним. Принаймні, це добре відчувається швидких піснях, які присутні на альбомі. До слова, швидкі композиції дуже гармонійно і вдало розбавляють ліричність, притаманну гурту. Але, щоправда, навіть «Bala», «War» та «Fly away» ідентифікують АтмАсферу. Адже, окрім стилістичної ознаки, не останню роль відіграє і емоційна, манера виконання, той посил, що лине від виконавців. Просто, складається враження (а більше всього, що так воно і є), що пісні писалися не лише у різний час, під різний настрій, у різних місцях, а взагалі – у різних куточках Всесвіту! Географія творення пісень широка. Як кажуть музиканти, вони «ловили натхнення в Україні та в Польщі, в Норвегії та, навіть, в Швеції». До речі, за час написання альбому гурт змінив свій склад: до ватаги приєднався новий гітарист Міша Пузюрін.

До слова, назва альбому «Internal» - означає «внутрішній». Адже, за словами музикантів, найважливіші речі народжуються глибоко в середині, вони завжди з нами, але ми часто не чуємо їх.

Окрім динамічної «Bala» та стрибучої «Fly away», про які вже писалося вище, платівку (а разом з нею і слухача) наповнюють мелодійні балади «Almost» та «Lonley Night», невимовно емоційна «Where should I go», «коротке життя довжиною у вічність» «Apocalypse» та настрій мандрівного вітру «Voice of the wind». AtmAsfera вже давно разом з цими піснями об’їздила різні куточки світу, і скрізь пісні з нового альбому, на рівні з визнаними хітами попередніх років, сприйнялися (і сприймаються досі) «на ура»!

«Це певною мірою стильовий та емоційний рубіж нашої творчості. Альбом можна назвати завершенням певної творчої епохи в нашій музиці. Туди увійдуть багато композицій, які ми творили ще з нашими друзями Сашею Гончаруком та Ігорем Сасом», - повідомила вокалістка та флейтистка гурту Настя Яремчук.

Для любителів футболу у альбомі теж подарунок. «Viva (Song For UEFA Euro 2012)». пісня присвячена не лише прийдешньому Євро, а всім-всім фанатам України та Польщі. Драйвовий і справді запальний трек!


Виконавець:
AtmAsfera
Назва:
Internal
Категорія:
Альбоми
Рік видання:
2012
Видавець:
self-released

ПУБЛІКАЦІЇ
AtmAsfera: «Найкраща публіка там, де ми найкраще віддаємось»
ІНТЕРВ'Ю
AtmAsfera: «Найкраща публіка там, де ми найкраще віддаємось»
25.08.2012

AtmAsfera сьогодні – це чи не найвідоміша українська група закордоном. AtmAsfera працює в стилях world і indie music, комбінує класичні форми з джазовими імпровізаціями, експериментує з фолковими та етно-мотивами всього світу. Їх музика дійсно тонка, барвисто-прозора і соковита. Сьогодні учасники колективу розказали про останній альбом, фестивалі та плани на майбутнє

Atmasfera - презентували альбом «Integro»
НОВИНИ
Atmasfera - презентували альбом «Integro»
15.02.2011

Те, на що довго та з нетерпінням чекала музична спільнота, відбулося – 10 лютого гурт ATMASFERA презентував диск «Integro»

ДОСЬЄ ДИСКОГРАФІЯ
Integro
Integro
2011
альбом
слухати · рецензія
На ГлибиніКЛІП
На Глибині · 2017
2 млн переглядів
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
НОВИНИ
Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
19.07.2020

Автор і натхненник поп-групи Ampula Seven, блек-метал команди Haissem і формації Sunset Forsaken, про те, що внутрішня потреба у творчості важливіше зовнішніх стимулів