Гніздо 2009 пам’яті Ігоря Пелиха

01.08.2009 · Анонси
ГНІЗДО поп-рок культури, живої музики, та масового драйву вшосте закликає до себе на яскраве дійство! Вже 15 серпня, на аеродромі «Гайок» довгоочікувана щорічна подія вражатиме Білу Церкву потужними кіловатами звуку і мегатоннами енергії!
 
Шостий за рахунком фестиваль стане знаковим не лише для організаторів, а й для усіх його шанувальників. Вся увага цьогорічного ГНІЗДА буде віддана світлій пам’яті Ігоря Пелиха –  журналіста, яскравого шоумена та ведучого. «ГНІЗДО - це частина мене...» - так одного разу сказав Ігор в інтерв’ю під час фестивалю. Його слова аніскільки не вигадані - протягом трьох років він у назначений час приїжджав до Білої Церкви, щоб на вищому рівні провести свій улюблений фестиваль.
 
Ігор вів фестиваль з 2006 року – саме тоді з невеликого конкурсу молодих виконавців ГНІЗДО перетворилося на подію національного рівня. Він наповнив його драйвом та розумінням того, що українська музика нічим не гірша від іноземної. Впевнитись у цьому міг кожен, хто протягом трьох останніх років спостерігав виступи на одній сцені наших гуртів та хедлайнерів-іноземців. Тому у Ігоря була мрія: зробити ГНІЗДО фестивалем виключно для українських виконавців. Цього року його мрія здійсниться. Фестиваль ГНІЗДО-2009 року стане даниною пам’яті людини, яка багато зробила для розвитку української культури і для Білої Церкви зокрема.
 
Не дивлячись на всю трагічність передчасної смерті Ігоря, ідея фестивалю – провести його у життєрадісній атмосфері, згадати світлі і яскраві моменти з життя людини-сонця, прожити фестиваль очима Ігоря Пелиха: захопливо, самовіддано, неординарно.
 
15 серпня у Білій Церкві на фестивалі ГНІЗДО вшанувати пам’ять натхненника фестивалю і прекрасного ведучого зберуться Тартак, С.К.А.Й, Мотор’ролла, Dazzle Dreams, O.Torvald і гурт Мурени. Ведучим фестивалю буде Фоззі з ТНМК. Для кожного з цих музикантів Ігор залишив у пам’яті яскраві спогади, комусь був близьким другом. З неабиякою ініціативою артисти проявили бажання переказати свої гонорари за виступ у фонд допомоги родині Ігоря. Для них це можливість підтримати сім’ю і тим самим хоч якось компенсувати гірку втрату.
 
Навіть за складної економічної ситуації в країні фестиваль відбудеться. Тож усі шанувальники найактуальнішої поп-рок культури матимуть змогу знову побачити і почути зі сцени своїх улюблених зірок. Завдячуємо генеральному спонсору і постійному партнеру фестивалю компанії Євро Фінс ЛТД за надану підтримку.
 
Детальна інформація про фестиваль: www.gnizdo.com.ua

 
ПУБЛІКАЦІЇ
Гніздо 2009 - світлої пам'яті Ігоря Пелиха
ФОТО
Гніздо 2009 - світлої пам'яті Ігоря Пелиха
20.08.2009

Музичний фестиваль Гніздо вже вшосте відгримів у місті Біла Церква. Проте, цього року яскраве і очікуване свято мало дещо гіркий присмак

Украина фестивальная: все то же и те же на разных манежах
НОВИНИ
Украина фестивальная: все то же и те же на разных манежах
12.08.2008

На больших опен-эйрах выступают в основном группы национального масштаба, хорошо известные украинскому слушателю и уже имеющие достаточную аудиторию. Нередко концерты продолжаются в течение двух-трех выходных дней на больших сценах. Правда, отличаются подобные фестивали чаще всего только названием - имена на афишах все те же

До Гнізда завітають White Rose Movement
АНОНСИ
До Гнізда завітають White Rose Movement
04.07.2008

Молоді, актуальні і перспективні британці приймуть участь у цьогорічному фестивалі Гніздо, що проходить у Білій Церкві. Музика, яку вони грають - це драйвовий, колоритно-британський інді-рок з відчутним впливом пост-панку і електроклешу. За шість років існування гурт записав лише один повноформатний альбом, але встиг завоювати чималу аудиторію у Європі

РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
НОВИНИ
Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
02.05.2022

«Досить» – це гімн воїнам, які зараз захищають українську землю та незалежність від воєнної агресії Росії