До Гнізда завітають White Rose Movement

04.07.2008 · Анонси

Молоді, актуальні і перспективні британці приймуть участь у цьогорічному фестивалі Гніздо, що проходить у Білій Церкві. Музика, яку вони грають - це драйвовий, колоритно-британський інді-рок з відчутним впливом пост-панку і електроклешу. За шість років існування гурт записав лише один повноформатний альбом, але встиг завоювати чималу аудиторію у Європі.

До України сучасна західна рок-музика потрапляє, нажаль, у нікчемно малому обсязі, а почути наживо випадає нагода ще рідше, тому таким шансом не варто нехтувати. До того ж, два дні фестивалю пропонують справді цікаву програму.

Цього року «Гніздо” відбудеться вп’яте і, що не може не радувати, у розширеному форматі: два дні, цікаві гості, більше гуртів і простору для аудиторії. Організатори фестивалю обіцяють покращення і на організаційному рівні, серед яких особливо корисним є влаштування автобусних рейсів з Києва прямо до фествиального майданчика.

Отже, 19-20 липня у Білій Церкві, в районі Сухого яру можна буде почути спеціально запрошених White Rose Movement (Великобританія) та Punk TV (Росія), а також чимало українських виконавців, серед яких Qarpa, YouCrane, Димна Суміш, Тартак та Друга Ріка.

Ознайомитися з програмою можна на офіційному сайті фестивалю.

Безумовно приємним фактом є те, що Гніздо орієнтується на європейську фестивальну традицію, намагається перейняти кращий західний досвід, а це варто підтримки і уваги насамперед від слухача. Тож, приєднуйтесь!

Гніздо
19-20 липня
Біла Церква
Транспорт: від ст. метро «Либідська» та від залізничного вокзалу курсуватимуть спеціальні маршрутки «Гніздо-2008»



 
ПУБЛІКАЦІЇ
Гніздо 2009 - світлої пам'яті Ігоря Пелиха
ФОТО
Гніздо 2009 - світлої пам'яті Ігоря Пелиха
20.08.2009

Музичний фестиваль Гніздо вже вшосте відгримів у місті Біла Церква. Проте, цього року яскраве і очікуване свято мало дещо гіркий присмак

Гніздо 2009  пам’яті Ігоря Пелиха
АНОНСИ
Гніздо 2009 пам’яті Ігоря Пелиха
01.08.2009

15 серпня у Білій Церкві на фестивалі ГНІЗДО вшанувати пам'ять натхненника фестивалю і прекрасного ведучого зберуться Тартак, С.К.А.Й, Мотор’ролла, Dazzle Dreams, O.Torvald і гурт Мурени. Ведучим фестивалю буде Фоззі з ТНМК.

Украина фестивальная: все то же и те же на разных манежах
НОВИНИ
Украина фестивальная: все то же и те же на разных манежах
12.08.2008

На больших опен-эйрах выступают в основном группы национального масштаба, хорошо известные украинскому слушателю и уже имеющие достаточную аудиторию. Нередко концерты продолжаются в течение двух-трех выходных дней на больших сценах. Правда, отличаются подобные фестивали чаще всего только названием - имена на афишах все те же

РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
НОВИНИ
Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
02.05.2022

«Досить» – це гімн воїнам, які зараз захищають українську землю та незалежність від воєнної агресії Росії