Фестиваль Славське-Рок: чекайте в липні!

20.06.2008 · Анонси Фестиваль Славське-Рок - це можливість для українців познайомитися з досвідченими європейськими виконавцями, а західноєвропейським гуртам - із українською молодою рок-сценою. 
Цього року на головній сцені фестивалю плануються виступи європейських легендарних  та молодих потужних гуртів:
  А також відомих українських команд:  

  • Віктор Морозов та гурт Мертвий Півень (Львів)
  • CHILIBOMBERS (Херсон)
  • ПРОПАЛА ГРАМОТА (Кам'янець-Подільський)
  • ФАЙНО (Львів)
Всі концерти на Головній сцені починатимуться о 19-00 і триватимуть до ночі.

Після концертів плануються покази фільмів кінофестивалю «Відкрита Ніч» на полі. Так що, глядачі зможуть, лежачи на корематах, споглядати фільми українських режисерів на фоні зоряного неба і гір.  

Для охочих більш активно провести ніч, пропонуються афте-паті….дискотеки з ді-джеями на всю ніч у маленькому сільському клубі. Вже запрошено ді-джеїв з Італії, Великобританії та Німеччини. Ді-джейм з Італії одночасно є  учасником гурту «La Skarnemurta». Шалений позитив цього гурту залишив незабутні враження у всіх, хто потрапив на їхній концерт у Києві, чи Одесі. 

Але музична програма, насправді, триватиме і вдень. Новою для фестивалю Славське-рок буде, так звана «денна сцена», де виступатимуть молоді гурти, такі як КОНТРАБАС (Полтава), ВІРАНДА (Київ), ЯСОН (Вінниця), МАРТОВІ (Вінниця), КОРАЛЛІ  (Івано-Франківськ), Че-Че (Червоноград-Черкаси), Гапочка (Київ), Outstars (Одеса), Animalssessioon (Миколаїв-Київ)… Розміститься Денна сцена в центрі селища біля клубу, якраз там, де працюватимуть творчі майстерні. Концерти починатимуться о 15-00. Так що, можна буде і чомусь навчатися, і слухати музику.

Також в центрі селища вдень проводитимуться інтерактивні екологічні семінари, присвячені темі забруднення навколишнього простору, і особливий акцент буде зроблено на загрозу з боку пластику, одноразових поліетиленових виробів взагалі та проблем, пов'язаних з їхнєю утилізацією на планеті Земля, численні зростаючі звалища. Цьому буде присвячено перформанс та створення інсталяції. Також усім охочим буде запропоновано зробити колаж або намалювати плакат, щоб висловити свою думку з цього приводу. Усі роботи вивішуватимуться в селищі, щоб усі охочі змогли ознайомитися.

В сільському клубі будуть показувати документальний фільм «Незручна правда», що розказує про глобальне потепління. Режисер – Девід Гуггенхайм, в головній ролі – колишній віце-президент США Ел Гор. 
В 2007 році фільм отримав дві премії «Оскар» в номінаціях «документальний фільм» та «саунд-трек до фільму». Того ж року сам Ел Гор отримав за «Незручну правду» Нобелівську премію миру. 

25-27 липня
Славське-Рок
смт. Славське
Львівська область.

 
ПУБЛІКАЦІЇ
Славське Рок святкує п’ятиріччя
АНОНСИ
Славське Рок святкує п’ятиріччя
14.06.2011

Цього року міжнародний фестиваль «Славське Рок» проходитиме вп'яте. З того часу, як фестиваль вперше відбувся у 2007 році, на наших сценах виступили майже 80-т гуртів, серед яких команди з Польщі, Німеччини, Латвії, Туреччини, Великої Британії, Угорщини, Білорусі, Швеції, Чехії, Італії, найкращі українські рок-гурти, а також багато молодих вітчизняних команд, для яких фестиваль став кроком у майбутнє

Мокре пекло у Славському. Третій день
ФОТО
Мокре пекло у Славському. Третій день
08.08.2008

Ранок третього дня видався раєм. Сонячно й тепло. Постійне враження, що чогось не вистачає. На малій сцені програма виявилася більш фольковою, ніж важкою, на противагу попереднім двом дням.

Мокре пекло у Славському. Перший і другий дні
ФОТО
Мокре пекло у Славському. Перший і другий дні
08.08.2008

Відверто кажучи, якби не надмірна вологість із 25-го по 27-ме липня, то «Славське-Rock» був би чи не найкращим фестом літа. Всі найліпші складові він має - гори, драйвова музична програма, а ще всілякі інші атракції типу снеп-шотів, велотурів, кінопоказів, розмальовок пляшок і тіл, інсталяцій із зібраного сміття в Карпатах та інших не менш цікавих справ.

РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
НОВИНИ
Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
02.05.2022

Латвійські рок і метал музичні колективи та інші представники індустрії висловлюють свою підтримку народу України в ці важкі часи!