К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

Mad Essence - представили «Rehumanization»

14.01.2016 · Новости

7 січня вийшов в світ новий альбом української електронікор-групи Mad Essence — «Rehumanization». Трансгуманістичне тріо і засноване ними творче об'єднання Fatum Squad iз року в рік не втомлюється надихати своїх слухачів якісною експериментальною/гібридною музикою, і даний реліз, практично балансуючий на стику двох музичних епох, не є винятком.

Альбом ввібрав в себе багаторічний досвід роботи вільнодумних мультиінструменталістів у самих різних музичних жанрах, і в підсумку вийшов сучасний, агресивний, претензійний матеріал. Прогресивний метал, пост-хардкор і репкор тут дивовижним чином поєднуються із трепом і нейрохопом, а теми, яких торкається група, є якщо не забороненими, то вельми незручними для багатьох. До слова, варто відзначити, що в записі взяв участь Вішал Сінгх iз фьюжн-метал проекту Amogh Symphony.

«Нам потрібна тотальна регуманізація» — один iз теглайнів альбому. Цивілізація котиться до біса, але вже виросло не одне покоління, здатне жити інакше. Такий основний меседж даного альбому, до релізу якого Mad Essence розмістили міні-маніфест відразу на трьох мовах на своєму офіційному сайті. І, мабуть, даний колектив не тільки на словах, а й діями підтверджує це.

Завантажити альбом (mp3 320 + обкладинка): http://yadi.sk/d/gPMRMzLSmi6xj

Посилання на альбом:

iTunes: http://itunes.apple.com/album/rehumanization/id1072896325
Google Play: http://play.google.com/store/music/album?id=Bz4to7t32y7ej6fuundqwudkv5q
Bandcamp: http://madessence.bandcamp.com/album/rehumanization
SoundCloud: http://soundcloud.com/madessence/sets/rehumanization


 
ДОСЬЕ ДИСКОГРАФИЯ
Rehumanization
Rehumanization
2016
альбом
слушать
РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Обзор сцен на 360 градусов, прямые трансляции и даже фуд-корты
АНОНСЫ
Обзор сцен на 360 градусов, прямые трансляции и даже фуд-корты
09.09.2020

19-20 сентября на украинской онлайн-платформе hover.link — БеZVIZ Pre-party 1.5 пройдет первое мероприятие. Это пространство, которое максимально воспроизводит музыкальный фестиваль в реальности