К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

Українському музичному ярмарку в 2010 бути!

04.09.2010 · Анонсы

 

«Зроби своє життя музичним!» - під таким гаслом 7-9 жовтня відбуватиметься черговий Український музичний ярмарок. Ярмарок із 1993 залишається головною подією року на музичному ринку України, традиційною і найбільшою виставка професійного звукового та світлового обладнання, музичних інструментів. Нагадаємо, що минулоріч виставка через кризу так і не відбулася.

Про участь в «УКРАЇНСЬКОМУ МУЗИЧНОМУ ЯРМАРКУ – 2010» заявили керівники провідних компаній України: АРТ-Р, АКРОПОЛІС, ДЖАЗ-КЛУБ, ЗІНТЕКО, КОМОРА, ЛАЙТЕК, КОМПАНІЯ ІНДІГО МЮЗІК, КОРТМІ, ГІТАРНИЙ ДІМ,МЕГА-ШОУ,РЕАЛ-МЮЗІК, СОЛО, ТРЕМБІТА, ЮРИТМІКС і т.д.

У межах цьогорічного Українського музичного ярмарку 9 жовтня відбудеться вшанування Джона Леннона.

Адже саме 9 жовтня виповнюється 70 років з дня народження цієї легендарної постаті в історії сучасної світової культури. Звісно, така  буде широко відзначатися в світі (ювілейні концерти, програми, теле- та радіо-мости тощо).

Не залишиться осторонь і Україна. В межах всесвітнього вшанування відповідна акція готується і в нашій столиці.

9 жовтня на території Національного комплексу «Експоцентр України»(пр. Глушкова, 1) відбудеться велика концертна акція «ComeTogether», що нагадає українським бітломанам про легенду рок-сцени.

На сценічному майданчику  виступатимуть переможці  дитячого фестивалю «YellowSubmarine» і всеукраїнського конкурсу фан-клубу «TheBeatles», а також відомі музиканти і гості акції.

Планується широке висвітлення цієї події вітчизняними та міжнародними ЗМІ.

Плехова Ірина
специально для rock.kiev.ua


 
ПУБЛИКАЦИИ
Український музичний ярмарок-2018
АНОНСЫ
Український музичний ярмарок-2018
16.09.2018

11 - 13 октября в Киеве состоится ведущая музыкальная выставка Восточной Европы, ведь только здесь можно найти полный ассортимент всей продукции необходимой для создания и продвижения музыки

Український музичний ярмарок 2013
АНОНСЫ
Український музичний ярмарок 2013
11.09.2013

Цьогоріч з 26 по 29 вересня Україна знову опиниться в коловерті професійного музичного життя: у Національному комплексі «Експоцентр України» відбудеться спеціалізована виставка «Український музичний ярмарок - 2013»

В Києві відбудеться Форум фахівців музичної індустрії
АНОНСЫ
В Києві відбудеться Форум фахівців музичної індустрії
06.09.2013

26 та 27 вересня 2013 року у рамках спеціалізованої виставки «Український Музичний Ярмарок» розпочне свою роботу Форум фахівців музичної індустрії MUSIC BUSINESS-2013

РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
НОВОСТИ
Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
02.05.2022

Латвийские рок- и метал-группы и другие представители индустрии выражают свою поддержку народу Украины в это непростое время!