К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

«Upfest 2008» - чекайте в серпні

27.07.2008 · Анонсы

15-17 серпня, Луцьк. «Upfest» — фестиваль музики і мистецтва, програма якого обіймає концерти на чотирьох сценах, семінари, театральні постановки, перегляд кінофільмів та багато інших цікавих подій. В рамках фестивалю буде проходити близько 40 різних майстеркласів.Зокрема електро-гітара, бас-гітара, барабани, DJ скретч, перукарство, психологія кольору, плетіння, все про дреди, frisbee, Hip-Hop, капоейра, Le parkour,макетування, пластика (ліплення з глини) та інші.
Цього року на великій сцені виступатимуть Mammuth (Швеція, Orebro), My Endless Wishes (Швеція, Lindesberg), Wonderland (Швеція), E-42 (Лубни), Pins (Кременчук) та NoїZ (Харків).Outstars (Одеса)
Jabberheads (Київ), Слід (Луцьк).

Фестиваль «UPfest» з самого початку є міжнародним. Запрошені гурти, викладачі семінарів та майстер-класів прибувають сюди з таких країн, як Великобританія, Польща, Швеція, США, Швейцарія, Білорусія.

Місце:
Фестиваль відбувається на території історико-культурного заповідника «Старе місто», а зокрема в замку Любарта, який є важливою та гарною пам'яткою міста Луцька.

Квитки:
Вартість реєстраційних внесків на фестиваль буде становити
на 3 дні — 40 грн.
на 2 дні — 35 грн.
на 1 день — 30 грн.

Фестиваль буде тривати з 11.00 до півночі і далі.

Волонтаріат UP-2008

Для того, щоб фестиваль став реальністю, потрібна велика кількість волонтерів — людей, які вкладають свій час та сили в організаціїї самого дійства. Коли «UPfest» відбувався вперше, було задіяно більше, ніж 80 осіб.

Волонтери:
– здобувають для себе досвід командної роботи в одній з груп;
– мають безкоштовний вхід на фестиваль;
– є частиною великого дійства разом з організаторами та учасниками;
– отримують нові знайомства та друзів.

15-17 серпня - Луцьк - Upfest

 
ПУБЛИКАЦИИ
Up Fest: фестиваль с высокой целью
ФОТО
Up Fest: фестиваль с высокой целью
27.08.2008

Движение - жизнь. Движение, наблюдающееся в украинской непопсовой музыкальной среде, стоит ценить уже хотя бы потому, что оно есть. И вместе с тем хочется верить, что переход от количества к качеству у нас не за горами.

«Upfest» - чекайте в вересні
АНОНСЫ
«Upfest» - чекайте в вересні
26.07.2006

«Upfest» - це не просто фестиваль - а набагато більше: чудові 3 дні проведені разом, в атмосфері дружби, натхнення, спілкування та позитивної музики, дають можливість навчитись чогось нового, і просто гарно провести час без вживання хімії ( алкоголю, наркотиків ) та без насилля.

РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Обзор сцен на 360 градусов, прямые трансляции и даже фуд-корты
АНОНСЫ
Обзор сцен на 360 градусов, прямые трансляции и даже фуд-корты
09.09.2020

19-20 сентября на украинской онлайн-платформе hover.link — БеZVIZ Pre-party 1.5 пройдет первое мероприятие. Это пространство, которое максимально воспроизводит музыкальный фестиваль в реальности