Wave Gotik Treffen 2004 - Україну представлятимуть три команди

26.05.2004 · Анонси

Епохальна новина: одразу 3 українских готик-гурти (Кому ВниZ, Dust Heaven & Gray/Scale) їдуть на найбільший в світі готичний фестиваль Wave Gotik Treffen, що відбудеться 28-31 травня в Лейпцигу (Німеччина)!

АНОНС:
Український Готичний Портал - продовжує із року в рік виконувати свої функції не лише найбільшого в СНД видання присвяченого нео-романтиці та готиці, але й продюсерського центру українських готик-гуртів, а також розгалуженого порталу, метою якого є розвиток української готик-сцени. Переговори УГП та Wave Gotik Treffen (WGT) закінчились цілковитим успіхом. У 2004 на найвідомішому в світі німецькому готик-фестивалі Wave Gotik Treffen виступлять 3 (!) українські гурти. У цьому році Україну, а також всю СНД буде представлено на WGT українськими готик-формаціями: Кому ВниZ, Dust Heaven, Gray/Scale. Коротко про гурти: Кому ВниZ (найстаріший та найвідоміший готик-гурт України), Dust Heaven (найкращий слов'янський goth synth проект), Gray/Scale (кращий ремікшер гурту WUMBSCUT у 2003 р.). Окрім українських колективів Східна Європа буде представлена проектами з країн Балтії (SIELA, etc). Факт участі трьох українських готик-гуртів є не тільки найбільшим на сьогоднішній день досягненням GOTHIC.COM.UA, але й своєрідним рекордним проривом і для української готики, і для всієї пострадянської готик-сцени за весь час існування. Про цілі, задачі та актуальні досягнення УГП ви можете прочитати в оновленому розділі О ПРОЕКТЕ. Найбільший і найстаріший у світі (тринадцятий за рахунком) готичний фестиваль Wave Gotik Treffen - 2004 відбудеться з 28 до 31 травня, як завжди в Ляйпцигу (Німеччина). Перелік країн, з яких приїде біля 40 000 готів на 4 дні фестивалю, охоплює всю планету - починаючи з Німеччини, Англії, Франції та інших країн EU, закінчуючи Японією та США. На фестиваль також вже традиційно приїжджають готи з України, Росії та інших слов'янських держав. Гурти зазвичай виступають на 16-ти різних сценах, розкиданих по цілому місту Лейпцигу. Для передачі атмосфери музики положення сцен варіюється - в старовинному замку, в підвалі, заводському цеху та ін. У рамках фестивалю будуть також покази кінофільмів, фешн-шоу, готик/індастріел дискотеки та інші подібні заходи. Серед 150 знаменитих та маловідомих гуртів представлених на фестивалі: Camouflage, Covenant, Crematory, Eisbrecher (ex-Megaherz), Clan of Xymox, Coil, De/vision, Funker Vogt, Gothminister, Haggard, Icon of Coil, Deutsch Nepal, In Slaughter Natives, In Strict Confidence, Melotron, Mephisto Waltz, My dying Bride, Saltatio Mortis, Sanguis et Cinis, Secret Discovery, Suicide Commando, Terminal Choice, Estampie, The Cascades, Karl Bartos (ex-Kraftwerk), The Cruxshadows, Diva Destruction, Catastrophe Ballet, Fixmer/Mc Carthy (ex-Nitzer Ebb), Cyber Axis etc.

Розклад виступів українських гуртів такий:
- Кому ВниZ: 31 травня, 16:40-17:20, сцена Parkbuehne (з Secret Discovery, Diva Destruction, etc)
- Dust Heaven: 30 травня, 20:00-20:40, сцена Moritzbastei (з Endraum, Absurd Minds, etc)
- Grayscale: 28 травня, 16:00-16:30, сцена Werk II (з ex-Megaherz, Terminal Choice, Gothminister, etc)

Про фестиваль Wave Gotik Treffen (WGT)
Wave Gotik Treffen Найбільший та найстаріший у світі (тринадцятий за рахунком) готичний фестиваль Wave Gotik Treffen - 2004 відбудеться з 28 до 31 травня як завжди в Ляйпцигу (Німеччина). Перелік країн, з яких приїде біля 40 000 готів на 4 дні фестивалю, охоплює всю країну всю планету - починаючи з Німеччини, Англії, Франції та інших країн EU, закінчуючи Японією та США. На фестиваль також вже традиційно приїжджають готи з України, Росії та інших слов'янських держав. Гурти зазвичай виступають на 16-ти різних сценах, розкиданих по цілому місту Ляйпцигу. Для передачі атмосфери музики положення сцен варіюється - в старовинному замку, в підвалі, заводському цеху та ін. У рамках фестивалю будуть також покази кінофільмів, фешн-шоу, готик/індастріел дискотеки та інші подібні заходи. Серед 150 знаменитих та маловідомих гуртів представлених на фестивалі: Camouflage, Covenant, Crematory, Eisbrecher (ex-Megaherz), Clan of Xymox, Coil, De/vision, Funker Vogt, Gothminister, Haggard, Icon of Coil, Deutsch Nepal, In Slaughter Natives, In Strict Confidence, Melotron, Mephisto Waltz, My dying Bride, Saltatio Mortis, Sanguis et Cinis, Secret Discovery, Suicide Commando, Terminal Choice, Estampie, The Cascades, Karl Bartos (ex-Kraftwerk), The Cruxshadows, Diva Destruction, Catastrophe Ballet, Fixmer/Mc Carthy (ex-Nitzer Ebb), Cyber Axis etc. Додаткову та свіжу інформацію про фестиваль можна знайти на: www.wave-gotik-treffen.de и www.gothic.com.ua/wgt (Український WGT сайт).

ЛИСТ ВІД WGT УКРАЇНСЬКИМ ГОТАМ УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ!

Наші друзі, українські готи!

Цього року на старовинне свято Whitsun відбудеться вже тринадцятий Wave-Gotik-Treffen в Ляйпцигу (Німеччина) з 28 до 31 травня. Вже багато років ми святкуємо його як свято великої сім"ї або як збір усіх готів. Це найбільше знане в усьому світі свято подібного спрямування. По цілому місту проходять виступи більш ніж 150 гуртів та артистів аж на шістнадцятьох сценах: від старої підземної фортеці Moritzbastei і камяної долини Volkerschlachtdenkmal (відомого пам'ятника битви 1813 р.) до великих супер-сучасних концертних зал і амфітеатрів серед старовинних парків, від металевих бункерів і ангарів до середньвічних споруд і церкв. Музика усіх готичних напрямків, від електро-поп і готік-року до готик-металу, від EBM до неофольку, від середньовічної музики до індастріелу.

З самого початку Wave Gotik Treffen був значно більше, аніж просто музичним фестивалем: адже наші гості знайдуть також середньовічний ринок, язичницьке селище і ритуали, відбудуться авторські читання, мистецькі виставки та покази фільмів, покази одягу і фетиш-шоу, фото виставки і артові презенатції та інше. Один з найбільших залів - Агра, на 4 дні перетворится на найбільший ринок одягу, музики та прикраз у світі.

За допомогою спеціальної картки («Obsorgekarte») ви зможете безкоштовно пересуватися по всьому місту і швидко попадати на всі 16 сцен. Жителі Ляйпцігу знають фестиваль і готів вже 12 років і вони завжди раді вам! Найунікальніша річ щодо Wave Gotik Treffen - це унікальна атмосфера фестиваля. Готи з усього світу мирно і зі смаком святкують свій найбільший сбір. Один раз на рік більш ніж сорок тисяч готів повертаються на батьківщину: на Wave Gotik Treffen.

Ми будемо щасливі привітати вас у Ляйпцігу!. Завійтайте до Трефена - ваші друзі з усього світу вже там! До зустрічі!

Команда Wave-Gotik-Treffen


 
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
НОВИНИ
Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
02.05.2022

Латвійські рок і метал музичні колективи та інші представники індустрії висловлюють свою підтримку народу України в ці важкі часи!