Дик Арт, Мотоклуб «LIONS MC»"/> Дик Арт, Мотоклуб «LIONS MC»"/>
На жаль, українська версія публікації відсутня, пропонуємо варіант на російській мові

Фестиваль «Західний вітер» - ждите в мае

23.03.2005 · Анонси
Західний вітер

Коли Микола Семченко, до речі, один з ентузіастів відродження українських бойових мистецтв, та його колеги зініціювали проведення у Львові з’їзду «Галицький байкер», вони навіть не сподівалися, що цей захід стане фактично міжнародним. Проте на початку вересня минулого року до Львова з’їхались на своїх залізних конях мужні хлопці не лише з усієї Галичини, а й зі сходу України, з Росії, Білорусі, Молдови та Польщі. Чи не вперше побачили львів’яни таке розмаїття сучасної мототехніки й таку кількість молодиків і дівчат у специфічному шкіряному одязі. Байкери виявилися зовсім не страшними, а, навпаки, цікавими, приязними і контактними у спілкуванні людьми. З’їзд супроводжувався різноманітними видовищними заходами, зокрема, й суто байкерськими змаганнями.

Успіх дійства надихнув організаторів на проведення у Львові на початку травня цього року набагато масштабнішого заходу, котрий отримав назву «І Міжнародний мото-рок фестиваль «Західний Вітер». Задум нині полягає в тому, щоби об’єднати в одному видовищі і мотошоу, і сучасну рок-музику, без якої справжній байкер також не мислить свого існування. Мета акції – популяризація мото-руху серед молоді, її духовне, технічне та фізичне виховання, взаємозбагачення молодіжних культур різних краЇн, євро-рок-інтеграція, поширення толерантності стосовно різних життєвих позицій, а також вшанування памяті загиблих у другій світовій війні. Цього разу задля фестивалю об’єднали свої зусилля львівський мотоклуб «LIONS MC» та компанія «Дік-Арт». Сам захід має відбутися на мальовничій базі відпочинку «Винниківське озеро», що біля Львова. Організатори сподіваються на приїзд до столиці Галичини близько 25000 гостей. Потужні спонсори, здається, вже визначились, проте той, хто ще хоче профінансувати означену акцію, мабуть, не пошкодує про витрачені кошти й ще більш підніме свій імідж серед просунутої молоді.

Передбачається участь у фестивалі таких монстрів року, як «АЛІСА», «Кіпелов», «В.В.», а також груп «От вінта», «САД», «The Hills». У конкурсній програмі «Західного Вітру» братимуть участь 14 молодих рок-груп.

Львів
04 - 09.05.2005р
База відпочинку «Виннниківське озеро».
Оріентовна кількість глядачів: близько 25000 осіб.

Мета акції:
Популяризація мото-руху серед молоді, духовне, технічне та фізичне виховання молоді, взаємозбагачення молодіжних культур різних краЇн, євро-рок-інтеграція, толерантність по відношенню до різних життєвих позицій, бородьба за мир,вшанування памяті загиблих у війнах, профілактика ВІЛ/СНІД - безпеки серед молоді та підлітків шляхом підвищення їх громадської, медичної та правової культури.

Організатори:
Львівський мотоклуб «LIONS MC» Миронов Олександр +38(067)674-37-81
Компанія «Дік-Арт»
Директор Сидор Андрій +38(032)294-96-44
ЛМГО «Центр духовного відродження»
Кобрин Степан +38(067)675-0424
Координатор:
засл. діяч мистецтв України, Жилінський Олександр +38(067)403-03-05

Програма:

04.05.2005р. Заїзд участників, реєстрація,розселення, екскурсії по м. Львову.

05.05.2005р. Заїзд участників, реєстрація,розселення, екскурсії по м.Львову. Саунд-чеки. Урочисте відкриття фестивалю. Рок-тусовка.

06-07.05.05 Саунд-чеки, репетиції, конкурсні програми байкерів, майстер-класи, творчі майстерні, конкурсні програми рок-гуртів, виступ рок-гуртів гостей фестивалю після закінчення рок-тусовка до ранку. Розігрування серед глядачів призів від спонсорів.

08.05.05 Закриття фестивалю: урочистий проїзд містом, покладання квітів на меморіали загиблих у війнах, гала-концерт за участю лауреатів та гостей фестивалю, нагородження переможців, феєрверк, прощальна рок-тусовка. розіграш серед глядачів спонсорської лотереї.

09.05.05 Від'їзд учасників.

P.S. Під час фестивалю щоденно працюють ТЖК, ПТС провідних телевізійних телекомпаній України.

Музыкантам: Положення про проведення музичного конкурсу серед рок-гуртів


 
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
НОВИНИ
Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
19.07.2020

Автор і натхненник поп-групи Ampula Seven, блек-метал команди Haissem і формації Sunset Forsaken, про те, що внутрішня потреба у творчості важливіше зовнішніх стимулів