Radio Plush збирають кошти на повноформатний LP

15.01.2019 · НовиниRadio Plush собирают средства на полноформатный LP

Всім привіт, ми гурт Radio Plush з міста Київ. Ми четверо хлопців, які надихнулись світовою музикою, організували свою гаражну студію і почали грати. Гараж - це місце де наш перший EP та більшість синглів було створено і записано, місце де наші мрії почали реалізовуватись.

Наразі, дуже важливо перейти на новий рівень та записати повноформатний LP на професійній студії. Як ми можемо це зробити? Тільки з Вашою допомогою. «Ми» - це кожен учасник Radio Plush та кожен хто підтримує нас (розповсюджує нашу музику та пости, приходить на концерти, пише відгуки чи донатить).

Яка наша місія?

Записати такий альбом, яким всі ми зможемо пишатись, та показати його світу. Бо музика яка лежить на поличках,- найгірше що може бути для будь-якого музиканта.

Навіщо нам гроші?

Все для того, що б записати якісний повноформатний альбом, відзняти два кліпи на підтримку, та гайнути в тур Україною та Європою.

Краудфандингову компанію ми запустили на світовій платформу Indiegogo. Там ви зможете донатити будь-яку суму яку Вам не шкода, а також купити наші промо паки про які конкретніше Ви можете почитати на сторінці нашої компанії:
https://igg.me/at/radioplush/

Спасибі всім хто донатить (обіцяємо віддати все до копійки після ж першого концерту на Олімпійському :) ), а також всім хто ділиться інформацією про нас в соцмережах.

Любімо Вас!!!


Пов'язані посилання:
Radio Plush на SoundCloud


 
ДОСЬЄ ДИСКОГРАФІЯ
The Call Me Idiot
The Call Me Idiot
2021
альбом
They Call Me IdiotКЛІП
They Call Me Idiot · 2019
40 тис. переглядів
Broken Dike (live at school)LIVE
Broken Dike (live at school) · 2018
492 переглядів
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
НОВИНИ
Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
02.05.2022

Латвійські рок і метал музичні колективи та інші представники індустрії висловлюють свою підтримку народу України в ці важкі часи!