The Osсar Wild презентують свій перший сингл

31.01.2018 · Новини

29 січня на головних українських радіостанціях відбулась прем’єра синглу «Маяк» гурту The Oscar Wild.

Попри перше враження - це не класична розповідь про кохання. Це розповідь про правдиву щирість, яка в один момент з’являється між чоловіком та жінкою – людьми, які, здавалося знають все один про одного, але розуміти самих себе починають лише наприкінці спільного життя. Пісня, яка дає надію на те, що «маяк» ще не погас.

Саунд продюсером пісні став Артур Данієлян, відомий по роботі з такими гуртами як БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, Скай, Тартак та Фіолет.

Композицію «Маяк» гурту The Oscar Wild зовсім скоро можна буде почути на радіостанціях, в соцмережах та завантажити її на мобільні гаджети!

«Ну нарешті, це сталося!!! Мої особисті та особливі друзі, Павло Пігура та Віталій Сичак з проекту The Osсar Wild зробили свій перший крок в бік захоплення нашого музичного простору, з афіґєнським треком «Маяк»! А хто їм в цьому допоміг? Вірно, світлійша голова сучасного саунду Артур Даниелян) Вітаю вас чуваки!»
– написав на своїй сторінці Сергій Танчинець. Відомо, що після участі в Х-факторі, музиканти не одноразово підтримували виступами концерти один одного.

«The Oscar Wild - чудова нова українська група, з красивою піснею, а особливо приємно, що хлопці вміють грати і співати по-справжньому, без редакцій. Вміти донести сенс через фомат балади - це складна задача, з якою гурт впорався на ура.»
– прокоментував роботу Артур Данієлян.

Колектив The Oscar Wild утворили учасники проекту «Х-Фактор 7» Павло Пігура та Віталій Сичак. Протягом року музиканти прискіпливо та ретельно готували свій новий проект, аби вразити слухачів та офіційно презентувати гурт по всій країні. Колектив активно розвивається, навесні музиканти вирушать у концертний тур містами України та презентують нові хіти.


 
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
НОВИНИ
Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
19.07.2020

Автор і натхненник поп-групи Ampula Seven, блек-метал команди Haissem і формації Sunset Forsaken, про те, що внутрішня потреба у творчості важливіше зовнішніх стимулів