Українські музиканти записали різдвяний хіт «Зозуленька»

08.01.2016 · Новини

Відомий мандрівний музикант Freddy Marx Street та в минулому лідер гурту Патриція Остап Панчишин представляють композицію, що має всі шанси стати одним з головних різдвяних хітів країни – відома народна щедрівка «Зозуленька» у небаченому досі аранжуванні.

Freddy Marx Street, який довгий час жив та творив в Нью-Йорку, розказу, що вперше записав пісню українською мовою. Його багатьом знайомі англомовні композиції та унікальну манеру виконання можна почути з радіостанцій по всьому світу. Багато хто може пам’ятати його рідкісні концерти в Україні, що відзначалися не лише душевністю, а й довгими розповідями про мандрівки музиканта.

 Пісню «Зозуленька» Freddy Marx Street та Panchyshyn  на концертах виконують вже давно, однак студійний запис вдалося зробити лише зараз.

«Ми познайомилися з Остапом Панчишиним на благодійній вечірці «ЩедреЕтно» два роки тому, - розповідає Freddy Marx Street. – Тоді організатори запропонували нам поекспериментувати: об’єднати в одній пісні наші дуже різні манери виконання. Ми спробували - і нам сподобалося».

 «Мені дуже подобається працювати з Freddy, - каже Остап Панчишин, який зовсім нещодавно дебютував із сольним проектом Panchyshyn. – Це для мене навіть свого роду виклик. Адже ми не лише різнимося манерою виконання, у нас дуже різні погляди на творчість загалом і на місце музиканта у світі зокрема. Можна навіть сказати, що наша спільна щедрівка – це прихований двобій двох дуже різних людей. Однак цей двобій завершується миром!».

Відео на пісню «Зозуленька», що прекрасно предає затишну святкову атмосферу Львова, відзняв український художник та режисер Лесь Панчишин.

У грудні Freddy Marx Street почав співпрацю з відомим українськийм лейблом Moon Records, а зараз активно працює над записом альбому, який планує випустити через 2 місяці. Також артист веде співпрацю з музикантами із Британії та Німеччини, та експериментує з електронним проектом.  


 
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Огляд сцен на 360 градусів, живі трансляції та навіть фудкорти
АНОНСИ
Огляд сцен на 360 градусів, живі трансляції та навіть фудкорти
09.09.2020

19-20 вересня на українській онлайн-платформі hover.link пройде перший захід — БеZVIZ Pre-party 1.5. Це простір, який максимально відтворює музичний фест у реальності