На жаль, українська версія публікації відсутня, пропонуємо варіант на російській мові

Музиканти створили пісню для солдат в зоні АТО

31.07.2014 · НовиниМузиканти створили пісню для солдат в зоні АТО

Андрей Riffmaster Антоненко:

Месяц тому  представитель МО Украины и обратился к нам с идеей и просьбой написать песню для ребят, которые воюют в зоне АТО. Мы поддержали инициативу, и совместно с Сашком Положинским, написали  песню «Земля». Трек был записан благодаря участию киевской студии FDR, в ближайшее время планируем снять  видео. Реализует идею известный режиссер Виктор Придувалов.

Хочу подчеркнуть, что песня и видеоклип  создаются без  какой-либо финансовой поддержки, это не заказ Минобороны, а их просьба, которая  реализована по инициативе украинских музыкантов,  небезразличных к судьбе солдат своей страны.

О чем я думал, когда писал песню? Картинки наших реалий мелькали перед глазами: Майдан, Крым, АТО. Воюют друзья мои. И в батальоне  «Донбасс» и те, с кем  познакомился, когда играл концерт в военной части «Десна». Ребята там оторваны от жизни,  им необходима  поддержка.

Сашко Положинський:

Коли писав текст пісні, бачив образи наших солдатів, про яких читав якісь статті, дивився репортажі. Фактично, текст написався майже одразу й цілісно – сів і написав – як відчував, як бачив.

Чи є друзі, які зараз в зоні АТО?
Один з моїх друзів займається постачанням наших добровольців на передовій, інший  рветься на передову, активно шукає варіанти, як туди потрапити на легальних, а не  партизанських засадах. А знайомих в зоні АТО маю доволі багато, щоправда, одного з них, на жаль, вже немає серед живих.

Чи потрібні ще такі пісні?
Хороші пісні завжди потрібні. Мені здається, наша пісня вдалася хорошою. Тож чим більше буде чесних, щирих, правильних пісень – тим краще. Головне, щоб вони йшли від душі, а не від розрахунків. Наша – від душі.

Звісно, я би хотів, щоб всі наші колеги, які вболівають за Україну, за наш народ, за нашу армію, за те, щоб люди в третьому тисячолітті не гинули від війни, підтримали своєю присутністю у відеокліпі нашу творчу ініціативу. Але остаточне рішення, на мою думку, має лишатися за режисером.

Riffmaster спiльно з Сашком Положинським
Земля
Музика: Riffmaster
Слова: Андрій Антоненко, Сашко Положинський
Студія: FDR
Трек: https://soundcloud.com/riffmasterband/riffmaster


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Воїн АТО, актор фільму «Кіборги» заспівав у дуеті із сестрами Тельнюк
НОВИНИ
Воїн АТО, актор фільму «Кіборги» заспівав у дуеті із сестрами Тельнюк
15.03.2018

Автором слів ліричної та зворушливої пісні «Мені тебе не вистачає» є сам Роман Семисал, а музику створила Леся Тельнюк

Десантник із позивним FM заспівав про «Сепаратюгу»
НОВИНИ
Десантник із позивним FM заспівав про «Сепаратюгу»
27.07.2016

У мережі набуває популярності кліп на пісню «Сепаратюга», у якій без цензури розповідається про війну на сході України. До війни Богдан Ковальчин працював на радіостанції, через що згодом на фронті і отримав позивний FM. До армії чоловік пішов добровольцем, став десантником 80-ої аеромобільної бригади. Воював у найгарячіших точках, був снайпером

Всеукраїнська прем’єра пісні «Дорога на схід»
НОВИНИ
Всеукраїнська прем’єра пісні «Дорога на схід»
31.05.2016

Пісню виконують п'ятеро українських воїнів, які пройшли АТО, воюючи у найгарячіших точках війни на сході України: Максим Перев’язко, Богдан Ковальчин, Тарас Гривул, Андрій Шевчук і Петро Комендат

РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
НОВИНИ
Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
19.07.2020

Автор і натхненник поп-групи Ampula Seven, блек-метал команди Haissem і формації Sunset Forsaken, про те, що внутрішня потреба у творчості важливіше зовнішніх стимулів