Джоуі Кальдераццо дасть безкоштовний майстер-клас

15.10.2013 · Анонси

26 жовтня 2013 року, о 16:00, в Домі освіти і культури «Майстер Клас» відбудеться майстер-клас знаменитого американського піаніста Джоуі Кальдераццо (Joey Calderazzo).

Вхід на майстер-клас вільний.

Зустріч з українськими джазовими музикантами, а також любителями імпровізаційної музики відбудеться за кілька годин до концерту Joey Calderazzo Triо в рамках неФестивалю Jazz in Kiev 2013. Нагадаємо, що в другому відділенні цього джазового вечору виступить зірка сучасного джазу - саксофоніст Джошуа Редман у складі Joshua Redman Quartet.

Музична кар'єра тривалістю у чверть століття закріпила за Джоуі Кальдераццо (Joey Calderazzo) репутацію першокласного сайдмена і самобутнього сольного виконавця. Один з топових сучасних джазових піаністів, талановитий і ліричний композитор, Джоуs Кальдераццо у своєму захопленні музикою пройшов шлях від The Beatles і Led Zeppelin до Бада Пауелла і Телоуніуса Монка. Як і у багатьох його ровесників, інтерес до джазу у піаніста з'явився не одразу, але вже в підлітковому віці джазова музика повністю захопила думки майбутнього музиканта. Дуже важливу роль у долі Джоуі зіграли два великих тенор-саксофоністи - Майкл Брекер і Бренфорд Марсаліс. За його власними словами, саме Майкл Брекер дав йому путівку в життя (співробітництво Кальдераццо з квінтетом цього іменитого саксофоніста почалося в 1987 році).

Учасником квартету Бренфорда Марсаліса Джоуі Кальдераццо став в 1998 році, після несподіваної смерті Кенні Кьоркленда. Не буде перебільшенням сказати , що участь у такій групі іноді важливіша за успішну сольну кар'єру. Квартет Бренфорда Марсаліса донині є одним з найкращих сучасних акустичних джазових ансамблів. Варто відзначити, що Кальдераццо вдалося не просто замінити знаменитого Кенні Кьоркленда, а й привнести новизну в музику квартету. Всі прихильники Бренфорда Марсаліса добре знають, наскільки важливою для групи є лірична, просочена класичними впливами музика Джоуі Кальдераццо .

Сольна кар'єра піаніста почалася співпрацею з легендарним джазовим лейблом Blue Note. Зараз Джоуі записується для компанії Бренфорда Марсаліса Marsalis Music. В арсеналі музиканта більше 10 альбомів. У 2003-му році Кальдераццо записав альбом сольної фортепіанної музики.

Ведучий неФестивалю - Олексій Коган.

Офіційний сайт неФестивалю: fest.jazzinkiev.com

Замовити квитки на неФестиваль можна за телефоном 095 111 55 77 або на сайтах www.jazzkassa.kiev.ua і www.parter.ua

Генеральні партнери проекту
ROSHEN: Музика справжнього смаку
Міжнародна Кондитерська Корпорація ROSHEN - лідер національного ринку кондитерських виробів. З 2010 року Кондитерська Корпорація ROSHEN є генеральним партнером Продюсерського центру «Jazz in Kiev». Співпраця відбувається в рамках програми «ROSHEN : Музика справжнього смаку». ROSHEN - це солодкий знак якості !
KM Core: Hi-tech у стилі джаз
KM Core - це нове ім'я і новий етап діяльності « Квазар-Мікро». Це перехід компанії на наступний рівень розвитку, нова філософія бізнесу і розширений спектр напрямків бізнесу , але незмінні цінності і дух його компанії - засновника. «Hi-tech у стилі джаз» - незмінний принцип і один з основних факторів наших досягнень. Джаз - це філософія і світогляд, це коли шедевр виходить з імпровізованого змішання талантів, ідей і атмосфери .
Спеціальний партнер
MacHOUSE
Провідний інтегратор повного спектру поліграфічного, цифрового, контрольно-вимірювального , флексографічного обладнання та фото- відео -рішень , а також перший офіційний дилер Apple в Україні.
Фестиваль проходить за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні .

 
ПУБЛІКАЦІЇ
Однодневный «Jazz in Kiev» оказался не хуже трехдневного
ФОТО
Однодневный «Jazz in Kiev» оказался не хуже трехдневного
02.11.2013

В этом году Международный джазовый фестиваль «Jazz in Kiev 2013» проходил всего один день – 26 октября. Неизменной осталась площадка фестиваля - Международный центр культуры и искусств (Октябрьский Дворец), где в течение одного вечера киевские поклонники джаза и самого фестиваля увидели два незабываемых концерта

Джошуа Редман и Джоуи Кальдераццо впервые выступят в Украине
АНОНСИ
Джошуа Редман и Джоуи Кальдераццо впервые выступят в Украине
24.09.2013

Выступления Joshua Redman Quartet и Joey Calderazzo Trio призваны компенсировать любителям импровизационной музыки вынужденное переформатирование международного фестиваля Jazz in Kiev, ранее запланированного на 25-27 октября. Проведение масштабного джазового праздника на уровне, достойном украинской столицы, в этом году оказалось невозможным по финансовым причинам

Jazz in Kiev 2012 - заключительный день
ФОТО
Jazz in Kiev 2012 - заключительный день
14.11.2012

28 октября, воскресенье: 1-е отделение: MIKE MAINIERI NORTHERN LIGHTS (США – Норвегия) 2-е отделение: KENNY WERNER ALL-STAR QUINTET (США - Мексика)

РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
НОВИНИ
Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
02.05.2022

Латвійські рок і метал музичні колективи та інші представники індустрії висловлюють свою підтримку народу України в ці важкі часи!