Фестиваль «Таврійські Ігри» в 2012 році проводитися не буде

02.06.2012 · Новини

Враховуючи появу в ЗМІ неофіційної інформації щодо подальшої долі фестивалю «Таврійські Ігри» та з метою уникнення некоректних заяв, прес-служба компанії «Таврійські Ігри» повідомляє, що фестиваль «Таврійські Ігри» у 2012 році проводитися не буде. Таке рішення оргкомітету прийнято після глибинного аналізу музичного ринку Європи та після проведення фокус-групи серед фахівців шоу-бізнесу, партнерів фестивалю, глядачів та журналістів. Для переважної більшості прихильників фестивалю «Таврійські Ігри» ця подія асоціюється з кількаденною різностильовою музичною програмою, конкурсом краси, пивним чемпіонатом та фестивальними теплоходами. Проте у такому форматі фестиваль «Таврійські Ігри» - це вже історія, а продовжувати його розвивати у тому ж напрямку сьогодні не актуально. В іншому ж форматі фестиваль «Таврійські Ігри» організатори вирішили не проводити. Нагадуємо, що за 17 років на фестивалі виступило 237 виконавців із 17-ти країн світу. За ці роки події фестивалю відвідало близько 3,5 мільйона глядачів!

Акцентуємо вашу увагу, що діяльність компанії «Таврійські Ігри» не обмежувалася і не обмежується проведенням однойменного фестивалю. За 20 років діяльності «Таврійські Ігри» провели понад 800 різноманітних заходів: державні свята, дні міст, професійні свята, корпоративні акції, промотури, рекламні акції тощо. У цих заходах було задіяно понад 350 артистів з 38-ти країн світу! Нами були проведені акції більш, ніж в 150-ти населених пунктах України, а також заходи за межами України (Болгарія, Єгипет, Туреччина, Кіпр, Австрія, Греція).

У нинішньому,2012 році,«Таврійські Ігри» вже організували й провели заходи до Дня Соборності України, Дня Перемоги, Дня Києва, кримську акцію «Успіх року», низку професійних свят. У найближчих планах – організація роботи Київського медіа-центру приймаючого міста «Євро 2012», святкові заходи у столиці до Дня Конституції України, Дня Незалежності України. Також «Таврійські Ігри» традиційно допомагають у проведенні міжнародного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії» у Херсоні та Всеукраїнського благодійного фестивалю народної творчості «Купальські зорі» в Голій Пристані Херсонської області.

А з 17 по 22 липня у м.Скадовську «Таврійські Ігри» проведуть 14-й дитячий благодійний фестиваль «Чорноморські Ігри» у міжнародному форматі. У конкурсній програмі фестивалю очікується участь дітей з 10-ти країн світу.

Офіційні повідомлення щодо діяльності компанії «Таврійські Ігри» читайте на сайті www.tavriagames.com.


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Мала сцена Таврійських ігор поки ще не відома
НОВИНИ
Мала сцена Таврійських ігор поки ще не відома
13.04.2006

8 квітня, як і було обіцяно, в славному місті-герої Одеса, а саме - на Куликовому полі, відбувся грандіозний сейшн «Відбір на Таврійські ігри», які щороку на початку травня проходять в місті Каховка Херсонської області. До речі, цього разу фестиваль відбудеться вже п'ятнадцятий раз, термін його проведення - з 29 квітня по 1 травня. А на разі Одеса - відбір.

РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Огляд сцен на 360 градусів, живі трансляції та навіть фудкорти
АНОНСИ
Огляд сцен на 360 градусів, живі трансляції та навіть фудкорти
09.09.2020

19-20 вересня на українській онлайн-платформі hover.link пройде перший захід — БеZVIZ Pre-party 1.5. Це простір, який максимально відтворює музичний фест у реальності