Трипільське коло 2012. Що нового?

22.05.2012 · Анонси

V Міжнародний еко-культурний фестиваль «ТРИПІЛЬСЬКЕ КОЛО 2012. ПАРАД СТИХІЙ!» проходитиме з 28 червня по 1 липня в м. Ржищеві Київської області. Фестиваль включений до програми ЄВРО-2012 як іміджева культурна подія і покликаний об’єднати людей з різних країн світу, даруючи їм можливість відчути справжню радість спілкування.

З давніх часів Трипільської цивілізації й до сьогодні гармонічна взаємодія стихій захоплює нас, нагадуючи про вічний закон руху заради життя. Вода, Земля, Вогонь і Повітря, обертаючись по колу-спіралі, щедро наповнюють усе живе своєю красою та силою. А коли Стихії об’єднуються, демонструючи свою велич, неодмінно відбуваються якісні зміни і тимчасове відходить заради збереження кращого та народження нового. Саме тому об’єднання навколо спільних творчих проектів стало основною ідеєю фестивалю «Трипільське коло 2012. Парад Стихій!»

На державному рівні Фестиваль підтримують Міністерство культури України, Київська обласна державна адміністрація і Національне агенство з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012. До того ж «Трипільське коло 2012.Парад стихій!» відбудеться під патронатом Губернатора Київської області.

Серед громадських організацій, які згуртувалися навколо фестивалю – Навколосвітній Караван «ЕКО-КУЛЬТУРА», Міжнародна формація Earth Citizens for Conscious Media, Міжнародна ГО «ЛАГОДА», ГО «Українська духовна республіка», Благодійний фонд «Звенигород», Конференція українських молодечих організацій Світового Конгресу Українців, Всеукраїнська творча спілка «БЖ-Арт».

Фестивальні рухи також об’єднуються, щоб підтримати цей потужний культурний захід. Зокрема, цього року на «Трипільському колі» будуть діяти творчі території Міжнародного етнографічного фестивалю «Жнива», Фестивалю повітряних зміїв «Одне небо. Один світ», Міжнародний фестивалю «ДоброТи», Фестивалю древніх ударних та обертонових інструментів Archaic Trance Fest, Фестивалю вогню Strobos Fire Fest та інших.

Захоплюючими будуть і події на головній та малій сценах, де виступатимуть відомі українські та зарубіжні гурти, що грають у стилях world music, folk rock, ethno jazz. Новими музичними програмами  вас порадують AtmAsfera, OSIMIRA, ILLARIA, KOZAK SYSTEM HAYDAMAKY, а етноджазових барв додадуть своїми виступами Лаура і Крістіна Марті з вірмено-українським проектом «Крунк» та Євген Дідик  із проектом Art Moldova. Також ви зможете насолодитись виступами танцювальних колективів і фольклорних ансамблів, стати учасником театрального дійства та побачити нічні вогняні шоу. Повну інформацію про музичне наповнення буде надано на офіційному сайті фестивалю наприкінці травня. 

Триває активна підготовка і формування програми майданчиків. В цьому році на вас чекють кращі ідеї попередніх років фестивалю в поєднанні з новими напрямками роботи творчих територій: Трипільське містечко, Коло майстрів, Літературний майданчик, Дитячий майданчик, Екомайданчик, Територія краси, Територія здоров’я, Сакральний простір, Ленд арт, Міжнародна школа танцю, а також Міжнародна Школа Свідомих Медіа «Україна на перетині культур» та багато інших.

 

Приєднуйтесь до творення фестивального простору з власними ідеями і проектами, станьте волонтером або меценатам еко-культурного фестивального руху! Долучайтесь до нас і Живіть Радісно!

За підготовкою Міжнародного екокультурного фестивалю «Трипільське коло 2012. Парад Стихій!» ви можете слідкувати на офіційному сайті http://tkfest.com.

З радістю відповість на ваші запитання:

Ольга Столяренко, PR-директор фестивалю, tkfestival@gmail.com

* Про Фестиваль:
«Трипільське коло» — міжнародний еко-культурний фестиваль з п’ятирічним  циклом. Кожні чотири роки носять назву однієї із стихій природи: Вода, Земля, Вогонь, Повітря, та мають власну мистецьку, освітню, екологічну і соціальну тематику, а п’ятий ювілейний захід поєдную в собі всі елементи попередніх і має назву «Парад Cтихій!».  Завдання фестивалю пробудити живий інтерес до історичної спадщини, запропонувати альтернативні способи організації відпочинку для сім`ї та молоді, відродити різноманітні етнічні традиції, поєднуючи їх з елементами сучасних досягнень в різних сферах життя людини. Фестиваль об'єднує в собі оздоровчі, спортивні, музичні, екологічні, освітні, виставкові та інші культурно-розважальні та культурно-просвітницькі програми в стилі «етно».


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Останній виступ Тінь Сонця на фестивалі «Трипільське Коло»
НОВИНИ
Останній виступ Тінь Сонця на фестивалі «Трипільське Коло»
12.07.2011

Цей лист було знайдено в офіційній спільноті вКтонтакте гурту Тінь Сонця. Є потреба розповісти людям, як файні організатори ставляться до музикантів. Автор - Сергій Василюк.

Трипільське коло - на пагорбах Ржищева, 28-29 червня
АНОНСИ
Трипільське коло - на пагорбах Ржищева, 28-29 червня
26.06.2008

До вашої уваги ще один спосіб провести вихідні – 28-29 червня 2008 року без міської напруги та розпеченого літнім сонцем асфальту на мальовничих пагорбах Ржищева, біля самого Дніпра, серед запашної зелені та у колі друзів.

РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Огляд сцен на 360 градусів, живі трансляції та навіть фудкорти
АНОНСИ
Огляд сцен на 360 градусів, живі трансляції та навіть фудкорти
09.09.2020

19-20 вересня на українській онлайн-платформі hover.link пройде перший захід — БеZVIZ Pre-party 1.5. Це простір, який максимально відтворює музичний фест у реальності