Stelsi - «кисло-солодкий» сингл «Роялті» про митців в Україні

25.04.2012 · Новини

«Митцям – не місце в Україні», - до такого висновку дійшли музиканти чернівецького електро-фольк гурту «Stelsi». У своїй новій композиції «Роялті» хлопці яскраво і точно змальовують ставлення влади і суспільства до творчих людей в нашій країні. Ця пісня – перша в історії команди такої гострої соціальної тематики.

Ця пісня хоч і співається від першої особи, але відображає збірний образ середньостатистичного митця в Україні, який творить виключно за власною ініціативою на голому ентузіазмі, не маючи нічого в замін, - каже лідер гурту «Stelsi» Олексій КУХАРСЬКИЙ. - Пісня наповнена добре всім відомими стереотипами із світу шоубізнесу - розкіш, гламур, багатство. А головний герой потопає в цьому вигаданому світі, поки не опиниться в реальності "біля розбитого корита".

За словами автора пісні та фронтмена «Stelsi», ця композиція є досить незвичною для творчості команди. Це через те, що музичне обрамлення пісні відрізняється від попередніх синглів «Stelsi».

«Роялті» - це музичне поєднання кислого із солодким, - кажуть учасники гурту. - Пісня у новому музичному «фасоні» відрізняється від попередніх тим, що це меланхолійно-соціальний трек. Настрій пісні можна описати як іронічно-сумний, тобто така собі "трагікомедія". Все це накладено на танцювальний ритм з об’ємними синтезаторними партіями і мелодикою в дусі стилю «сінті-поп».

Для прихильників гурту пісня своїм настроєм та стилістикою нагадає період альбому «Aliens» 2004 року, - продовжують музиканти. – Але вже з нашаруванням нових тенденцій електро-фольку, притаманних гуртові «Stelsi».

Як і в попередніх, сингл «Роялті» складається з оригіналу пісні та двох реміксів - 180`RePlay та Dubstep Remix.

Нагадаємо що раніше музиканти видали сингли «Кредит» і «Місячне сяйво». «Роялті» – вже третій по рахунку сингл на шляху до нового альбому «Stelsi».

Трекліст синглу «Роялті» гурту «Stelsi»:

1) Роялті
2) Роялті (180`RePlay mix)
3) Роялті (Dubstep Remix)

Довідка:
Роялті - в перекладі з англійської авторська винагорода, гонорар (відсоток з кожного проданого примірника аудіовідео продукції).

 

Посилання:
http://www.ex.ua/view/14351912  
 
Відео прев`ю:
Прес-служба гурту «Стелсі»

 
ПУБЛІКАЦІЇ
Електро-фольк гурт «Стелсі» видав новий сингл «Кредит»
НОВИНИ
Електро-фольк гурт «Стелсі» видав новий сингл «Кредит»
09.03.2011

До нового синглу увійшли чотири треки – альбомна і радіоверсія пісні, експериментальна переробка «Стелсі» у незвичному для них стилі «брит – поп», та ремікс від відомого чернівецького бітмейкера Sheff'а

ДОСЬЄ ДИСКОГРАФІЯ
Роялті (single)
Роялті (single)
2012
сингл
слухати
ТоНеТоКЛІП
ТоНеТо · 2020
109 тис. переглядів
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
НОВИНИ
Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
19.07.2020

Автор і натхненник поп-групи Ampula Seven, блек-метал команди Haissem і формації Sunset Forsaken, про те, що внутрішня потреба у творчості важливіше зовнішніх стимулів