Сергій Жадан + «Ойра та Андрій Кириченко»: Мандри містами України

19.12.2011 · Анонси

Кожного разу, коли вони зустрічалися, коли сварилися і сперечалися, все перекочувалося і не закінчувалось, і кожного разу повітря засвічувалось, з очей виганяючи найменший сумнів, і історія їхніх дивних стосунків не мала продовження і жодного змісту, але варта того, щоби її розповісти…

«Мандрівники» - новий проект, в якому зустрілося СЛОВО поета Сергія Жадана та магічні МЕЛОДІЇ електронно-етнічного гурту «Ойра та Андрій Кириченко».

«…Історія їхніх дивних стосунків...», тобто їх творчого тандему розпочалася близько 10 років тому й нараховує вже не один спільний виступ. Музиканти мають у своєму творчому доробку пісні на слова Жадана та поєднання віршів Сергія зі своїм музичним супроводом.

«… варта того, щоби її розповісти…», тож послухати цю історію зможе кожен слухач, оскільки в січні «Мандрівники» подорожують Україною, аби розповісти всі свої історії.

Виступи відбудуться в кількох містах, серед яких Харків, Полтава, Київ, Луцьк. Але цей список може доповнюватися, тому всі, кого цікавить ця подія - слідкуйте за новинами.

ВІРШІ, ДЕКЛАМАЦІЯ - Cергій Жадан
МУЗИКА - гурт Ойра та Андрій Кириченко
ВІДЕО-АРТ - київська художня студія «Антресоля»


 
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
НОВИНИ
Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
02.05.2022

Латвійські рок і метал музичні колективи та інші представники індустрії висловлюють свою підтримку народу України в ці важкі часи!