Київський концерт Long Distance Calling розігріватимуть Selma з Рівного

16.12.2011 · Анонси

18 грудня, презентуючи новий альбом, в Україні вперше виступить один із найсильніших рок-гуртів сучасності, майстри поєднання прогресивного метала і атмосферного пост-року – Long Distance Calling (Мюнстер, Німеччина)

За п’ять років існуванняLong Distance Calling видали два сингли і два повноцінних альбоми, що моментально перевели гурт із категорії «новачків» у ешелон визнаних зірок. Третя однойменна платівка – «Long Distance Calling» – була записана на студії «Hours Studios» в Гановері, де народилися класичні альбоми Eloy і Scorpions, Paradise Lost і Rolling Stones. У часи потужної обробки записів, щоб отримати більш накачаний звук, Long Distance Calling пішли від протилежного та у записі нового альбому застосували максимально природній продакшн. Робота саундпродюсера Benjamin Schäfer, відомого за співпрацею з Celtic Frost і Subway To Sally створила справжній 3D звук, що подорожує у повітрі ритмічним хвилям і оточує, ніби затишний кокон. Це дозволяє  кожному інструменту розкрити його унікальне звучання і стати ідеальною складовою гармонії – меланхолійної, але наповненої потужного дихання. «Ми всього лише мала частина постійно зростаючого Всесвіту», – говорять LDC.

Long Distance Calling грають інструментальну рок-музику, балансують між стилями, прискіпливо вибираючи вокалістів для чергових експериментів. Так народилися треки «The Very Last Day» і «Swallow the Water» з Peter Dolving із The Haunted та «The Nearing Grave» зі співом Jonas Renkse із Katatonia. Але найбільш яскравим зі спільних треків став «Middleville», записаний із вокалістом знаменитих Anthrax.

18 грудня у київському «Xlib Сlub» на одній сцені з Long Distance Calling гратиме український гурт із Рівного – Selma.

Long Distance Calling
18 грудня
Xlib
Початок: 19:00
Квитки: 80 грн – перші 50 штук, 100 грн – передпродаж, 120 грн – у день концерту

www.kvytky.ua | www.music.open.ua | магазин «Plau» (вул. В. Житомирська, 26)


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Long Distance Calling презентують у Києві новий альбом
АНОНСИ
Long Distance Calling презентують у Києві новий альбом
18.11.2011

Ось і закликала дальня дорога із Німеччини в Україну один із найсильніших рок-гуртів сучасності. Long Distance Calling, натхненні Pink Floyd і Led Zeppelin, Tool і Alice In Chains – майстри поєднання двох самостійних жанрів рок-музики з елементами індастріала та ембієнта: чутливого меланхолійного пост-року і навантаженого гітарними рифами прогресивного металу

РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
НОВИНИ
Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
13.07.2022

Сергій Міхалок та гурт Ляпіс Трубецькой презентували новий сингл та відеокліп на пісню Воїни світла українською мовою. Переклад пісні зробив український поет, активіст та волонтер Сергій Жадан