До Києва їде Noize MC!

22.11.2010 · Анонси

2 грудняв київському Crystal Hall свій концерт дасть російський «король некомерційного хіп-хопу», а насправді - простий і талановитий хлопець на ім’я Noize MC.

Пісні Нойза близькі кожному, будь ти панком чи хіпі, заможним мажором чи бідним провінціалом. Та й сам він давно вже сприймається публікою як «свій пацан»: різкий, задиркуватий, хуліганистий, але завжди чесний і правильний.

Почути кращий в Росії фрістайл, відчути простоту безпонтової зірки шоу-бізнесу і спробувати вмовити його на безкоштовний вуличний концерт наступного дня (а саме так закінчився попередній приїзд Noize MC в наші краї), приходьте в четвер, другого грудня, в Crystal Hall (Дніпровський узвіз, 1).

Вартість квитків: 160 грн., в день концерту — 200 грн.

Початок о 21:00.

Noize MC в Києві


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Noize MC - киевский концерт в Crystal Hall
ФОТО
Noize MC - киевский концерт в Crystal Hall
07.12.2010

Спустя почти два года после своего первого концерта в Киеве, 2 декабря 2010 года музыканты Noize MC наконец-то вернулись в нашу столицу. Это великое действо происходило в Crystal Hall, в котором оказались слишком маленькие гардеробы, чтобы вместить верхнюю одежду всех почитателей творчества Ивана Алексеева

РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
НОВИНИ
Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
13.07.2022

Сергій Міхалок та гурт Ляпіс Трубецькой презентували новий сингл та відеокліп на пісню Воїни світла українською мовою. Переклад пісні зробив український поет, активіст та волонтер Сергій Жадан