The BigBen in Kyiv

20.07.2010 · Анонси

Черкаський бенд TheBigBen з успіхом завойовує столичні клубні майданчики енергійними піснями. Вдале поєднання традиційно успішних духових з підвантаженою гітарою, українським колоритом, сильним жіночим вокалом і влучними текстами чимось мотивує на повторне прослуховування. Хай це ще не MadHeadsXL, але й вони починали з концертів на бруківці Хрещатика!

Трошки про гурт. Історія колективу почалася в 2003 році, коли три по-своєму чудові людини Стас(бас), Женя(ритм-гітара) та Максим(соло-гітара) прийняли епохальне рішення грати разом. Гурт отримав назву The Вельвет і успішно почав набирати в себе нових учасників, гастролювати, розпадатися, збиратися докупи і знову грати. В 2006 році у суто чоловічій суворої компанії рок-н-рольщиків з’являється співачка Поліна, і через два роки проект успішно… закривається. Але, не витримавши розлуки, екс-вельвети збираються знову у 2009 році в оновленому складі, доповнені трубою та тромбоном. Ну а раз усе вже так серйозно, то і назву вони знаходять нову. З того часу TheBigBen успішно відіграють більше 60 концертів на найрізноманітніших майданчиках та фестивалях країни, завойовуючи прихильність все більшої аудиторії слухачів.

Цього літа гурт завітав у Київ, і я вам щиро раджу зазирнути на його наступні концерти. На дворі хай дивне але літо, і така одночасно легка і драйвова музика як раз гарно впишеться у ваш літній відпочинок. Особливо, якщо ви небайдужі до творчості Літтл Ричарда, Чака Бєррі, Бітлз, Рея Чарльза та Queen – спеціально для Києва гурт підготував додаткову кавер-програму з найкращих хітів відомих класиків. Побачимось на концертах!

          Більше інформації шукайте на офіційній сторінці гутру TheBigBen.
          TheBigBen вКонтакті (потребує реєстра ції). 
 
          Найближчі концерти гурту:
 
          Rock'n'Roll dance party
          30 липня 19:00
          Прайм на Подолі, Кудрявський спуск, 5Б
          Вхід 40 грн
 
          The BigBen – сольний концерт
          14 серпня
          Клуб План Б
 
          Танцы под Rock’n’roll
          28 серпня
          Клуб Хамелеон 

 

 

  



The BigBen in Kyiv
 
ДОСЬЄ РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
НОВИНИ
Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
02.05.2022

Латвійські рок і метал музичні колективи та інші представники індустрії висловлюють свою підтримку народу України в ці важкі часи!