Ляпис Трубецкой влаштовує затишний концерт

16.04.2010 · Анонси

На численні прохання прихильників, вдруге цього річ культова група Ляпис Трубецкой завітає до столиці, аби порадувати публіку як своїми найновішими композиціями так і вже відомими та гарячими хітами.

Нагадаю, що музиканти у 2009 році презентували останній альбом «Культпросвет», над яким працювали чи не таємно. Внаслідок чого, вихід платівки став справжньою несподіванкою навіть для фанатів гурту. Приємною несподіванкою. 

Як виявилося, несподіванку Ляпіси готували свідомо. Говорить Сергій Міхалок:
«Я вважаю, що в сучасному медійному просторі дуже багато непотрібної інформації. Про переміщення артистів, про їх покупки, про те, що вони збираються робити і чого не збираються... В результаті пропадає дуже важливий для актуального мистецтва момент несподіванки, раптовості, здивування. Тому ми старалися завчасно нікому нічого

не розказувати. Натомість, не знаючи відпочинку і не досипаючи, як стахановці у мартенівських печей, ми репетирували, чаклували, шукали щось нове, потроху записувалися. І лише коли зрозуміли, що нам не соромно за ці 12 сталеливарних треків, вирішили поділитися своєю радістю зі світом».

З часу виходу альбому минуло вісім місяців. З його презентацією Ляпис Трубецкой вже відвідував Київ (виступ 9 грудня в клубі «Бінго»). І 8 травня гурт знову завітає в столичний клуб (цього разу – в «Ленін», що дещо символічно), щоб виконати для шанувальників драйвових і чесних пісень.

Окрім «Болта», «Свежего ветра», «Буревестника» та ін. звучатимуть пісні з минулих альбомів, зокрема з «Манифеста», який за словами Міхалка «досить розмита компіляція, де кожна пісня сама по собі, може, і сильна, але альбом... він програє концептуальному «Культпросвету»». Ще на глядачів чекає маса сюрпризів. Можна розраховувати і на виконання веселих «Бубличков» та нової пісні від гурту, яка з’явилася нещодавно в мережі – «Феникс» – дещо ліричної акустичної композиції.

Тож, якщо ви визнаєте, що «жить, как скотина, больше нельзя», згодні, що «хватит нянчить жирных королей», і готові «вырвать радость у грядущих дней» приходьте 8 травня о 19:00 в клуб «Ленін», де домашній затишок розбавиться гарячим, але позитивним саундом.

Дата: 8 травня 2010 р.
Час: 19:00
Клуб «Ленін», вул. Миколи Грінченка, 18

www.leninclub.com

 Квитки доступні з 14 квітня:
– по 100 грн.: у клубі «Ленін» (вул. Миколи Грінченка, 18), в рок-клубі «Прайм» (Кудрявський узвіз, 5-б);
– з 16 квітня: по 110 грн. в театральних касах;
– в день концерту – вхід 120 грн.

Дмитро Войналович


 
ПУБЛІКАЦІЇ
К нам приехал Трубецкой, он как Моцарт, но живой!
ФОТО
К нам приехал Трубецкой, он как Моцарт, но живой!
21.02.2011

Именно эта строчка, пропетая вживую давно знакомым и любимым голосом с легким белорусским акцентом, действительно пробуждает из зимней спячки. Это было наглядно продемонстрировано 18 февраля в клубе Бинго — к нам таки приехал Ляпис Трубецкой

Культпросвет от Ляписа Трубецкого
ФОТО
Культпросвет от Ляписа Трубецкого
15.12.2009

Белорусские музыкальные команды активно радуют украинцев самыми оригинальными проектами. Свою лепту в культурно-музыкальное просвещение внес и давно знакомый нашей публике Ляпис Трубецкой. Концерт, который был перенесен более чем на месяц, успешно состоялся в клубе Бинго

Ляпис Трубецкой: «Жить, как  скотина, больше нельзя!!!»
АНОНСИ
Ляпис Трубецкой: «Жить, как скотина, больше нельзя!!!»
04.12.2009

Спустя полгода после триумфального посещения Киева с программой «Парад алле», этакой ревизией альбомов «Капитал» и «Манифест», явивших миру новый облик группы «Ляпис Трубецкой», 9 декабря белорусские анархо-скоморохи презентуют в Украине свою свежую работу «Культпросвет».

РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
НОВИНИ
Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
02.05.2022

«Досить» – це гімн воїнам, які зараз захищають українську землю та незалежність від воєнної агресії Росії