«The Global Battle Of the Bands» - старт сезону 2007

31.08.2007 · Новини

Розпочалася реєстрація на сайті www.gbob.com команд-учасниць сезону 2007 (вже четвертого за ліком в свiтi та в Україні). 

В проекті «TheGlobalBattleOfTheBands» приймають участь гурти, що грають наживо, виконують музичні твори, які іншими виконавцями ніколи не використовувалися, на будь-яких мовах світу, гурти, що налічують у складі від 2 до 10 учасників, належним чином склали заяву на участь в Українському національному турі та сплатили реєстраційні внески. Реєстраційні внески складають 25 доларів США з кожного учасника гурту.

Відбіркові тури пройдуть у вересні-жовтнi на концертних майданчиках Києва, Одеси, Харкова, Ужгорода та Чернівців. Вже відомо, що в Києвi 26-27 вересня вони вiдбудуться в клубi «Бiнго», а розпочнуться 22-23 вересня в Одесi, клуб «ХХІ век». Інші дати будуть оголошені найближчим часом.

В цьому сезоні у чотирьох містах (Київ, Одеса, Харків, Ужгород) проводяться окремі відкриті тури для команд з інших міст (окрім міста проведення), які дають змогу прийняти участь тим гуртам, в чиїх містах відбіркові тури не проводяться.

Порядок виступів буде визначатися жеребкуванням. Хронометраж виступів – не більше 15 хвилин. Журі складається з 5-7 осіб. До роботи в журі Національною дирекцією та регіональними представниками запрошуються відомі діячі вітчизняного шоу-бізнесу, продюсери, музиканти, журналісти, музичні критики. У відбіркових турах право голоса мають також і глядачі, які можуть вплинути на їх результати.

У Національний фінал до боротьби за путівку до Світового фіналу  запрошуються 5 найкращих гуртів попереднього сезону (з 2-го по 6-те місце) та переможці відбіркових турів. Кількість запрошених переможців буде залежати від кількості гуртів, які приймають участь у відборі. Орієнтовна кількість всіх фіналістів – 15.

28 жовтня столичний концертний зал «Бiнго» прийме Національний фінал. Хронометраж виступів учасників фіналу – не більше 8 хвилин. Крім переможця фіналу, буде визначено переможців в номінаціях, які започатковуються партнерами фестивалю. Всі номінації будуть оголошені ближче до дати Національного фіналу.

Обраний професійним журі переможець Національного фіналу («Кращий новий гурт України-2007») візьме участь у Всесвітньому фіналі в Лондоні. 4-6 грудня 37 національних переможців зустрінуться у боротьбі за головний приз в найкращих клубах британської столиці. Перші два дні в клубі “Underworld” визначать по шість учасників, які зійдуться в боротьбі за головний приз на концертному майданчику “Electric Ballroom”. Там і буде обраний кращій новий гурт світу, який отримає грошову винагороду ($100 000) та всесвітній концертний тур по країнам-учасницям цього проекту.

В попередні роки три українських гурти представляли нашу країну в Лондоні:
2004 – Оркестр Янки Козир
2005 – ТОЛ (найвищий результат для України – 4 місце)
2006 – Etwas Unders

Бажаємо всім гуртам гідної участі та перемог!

Подробиці та умови участі на сайтах та www.gbob.com


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Seven Pounds - Кращий Новий Гурт України 2011
НОВИНИ
Seven Pounds - Кращий Новий Гурт України 2011
06.12.2011

4 грудня в столичному клубі Бінго відбувся вже восьмий за ліком Національний Фінал The Global Battle Of The Bands 2011. 13 команд з різних міст України зійшлися в боротьбі за право представляти країну на Світовому Фіналі найбільшого конкурсу для рок-колективів

The Global Battle Of The Bands - восьмий фінал
АНОНСИ
The Global Battle Of The Bands - восьмий фінал
22.11.2011

Українська дирекція міжнародного конкурсу The Global Battle Of The Bands з гордістю анонсує вже восьмий за ліком Національний Фінал, який відбудеться 4 грудня в столичному клубі Бінго. В наявності два квитки на фестиваль, для розіграшу між поцінововучами сучасної вітчизняної рок-музики

The Global Battle Of the Bands - 4-й киевский отбор
ФОТО
The Global Battle Of the Bands - 4-й киевский отбор
25.10.2011

4-й киевский отборочный тур международного конкурса The Global Battle Of The Bands 2011

РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
НОВИНИ
Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
19.07.2020

Автор і натхненник поп-групи Ampula Seven, блек-метал команди Haissem і формації Sunset Forsaken, про те, що внутрішня потреба у творчості важливіше зовнішніх стимулів