Чекай! Пікардійcька Терція наступає!

02.10.2004 · Анонси
Пікардійcька Терція
Фото: www.ii.lviv.ua

Найуспішніший в Україні а-капельний гурт «Пікардійська Терція» в жовтні навідається до Житомира. 17 жовтня у стінах невеличкої зали Житомирського Драматичного Театру пролунають пісні з альбому, який ще не має свого матеріального носія. Але це не буде просто концерт - пікардійці обіцяють зорганізувати справжне шоу зі світлом.

Даний концерт є своєрідною першою ластівкою на підтримку нової другої частини антології. Вона має побачити світ тільки холодною зимою. Учасники секстету офіційно не проголосили дату виходу альбому й вона залишається у таємниці. Проте, вже в ще теплому жовтні можна його оцінити на живо. Родзинками виступу також мають стати композиції, які закарбовані хіба лише на касетах. Колись пікардійці придумали ціль, придумали шлях, придумали терн на ньому. Потім, склавши мрії в торбину, подалися на схід. Їх схід розпочався з Польщі, потім була вся Європа, згодом Америка, а на десерт Канада. Зараз пікардійці мріють про Китай та Австралію. Проте, рідний Львів змінювати ані на Нью-Йорк, ані на Торонто не збираються.

Проте концертними виступами не бавлять ані Львів, ані столицю. Останнім столичним перформенсом пікардійців став кілька років тому єдиний виступ у Національній філармонії. Виявляється, що земля не обертається навколо Києва. Це парадоксальна ситуація, коли аби потрапити на концерт треба не їхати не в столицю, а в Житомир.

Тому у голову закрадається думка, якщо гора не йде до Магомета, то... краще замовити заздалегідь квиток. І, якщо ви у Києві, прийти в жовтні на станцію метро Житомирська, сісти на маршрутне таксі за 10 гривень. І за півтори години - уже поринути у світ ангельських пісень.

17 жовтня 2004
квитки від 30-90 грн.
Житомирський музично-драматичний театр ім. Івана Кочерги
Попереднє замовлення квітків - 8(067)702-63-37
Контактна особа - Олег Ярмолинський
(20-ма особам, які зателефонують першими, - знижки)

 
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
НОВИНИ
Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
02.05.2022

«Досить» – це гімн воїнам, які зараз захищають українську землю та незалежність від воєнної агресії Росії