К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

«Щастя» - готує другий альбом

08.02.2006 · Новости

Здається, давно не було нічого чути про гурт «Щастя», і у прихильників колективу почали виникати запитання: «А чи вони ще досі існують?». Але приводів для занепокоєння немає. Просто наші герої гітарного інді працюють над новим, другим за рахунком, альбомом. Робота ведеться у власній студія «Щастя», і наразі вже записані всі інструментальні треки до пісень. В даний момент триває їх монтаж. Наступними етапами стануть запис вокалу та зведення.

До альбому увійдуть 13 пісень, і назву його ще остаточно не визначено. Роль продюсера цього разу було довірено Дмитрові Сиркіну, який продюсував і дебютник «Щастя» – «?Piensas ya en el amor?».

Для ознайомлення, на сайті «Щастя», викладено демо-версію однієї з пісень, що увійдуть до альбому, «Сум». Слід зазначити, що даний запис не увійде до самого диску, альбомна версія була повністю переписана.

За оцінками музикантів, готовий доробок можна очікувати вже за кілька місяців.


 
ПУБЛИКАЦИИ
Dobro - відео «Квітка»
НОВОСТИ
Dobro - відео «Квітка»
12.09.2011

Dobro - це студійний проект учасників групи Щастя з іншими музикантами... Композиція «Квітка» проспівана Ольгою Чірковою, «Ті, що падають вгору»

Інді-гурт «Щастя»: усе починалося з Blabba...
ИНТЕРВЬЮ
Інді-гурт «Щастя»: усе починалося з Blabba...
03.03.2010

Український інді-гурт «Щастя» належить до вічно молодих і перспективних, жартує його засновник і лідер Дмитро Остроушко, хоча більшість музикантів команди грає спільно вже понад 15 років.

Дмитро Остроушко: «Бодлер – це теж рок-н-рол...»
ИНТЕРВЬЮ
Дмитро Остроушко: «Бодлер – це теж рок-н-рол...»
05.12.2008

Дмитро Остроушко – музикант київської групи «Щастя». Зараз, окрім музики, Дмитро займається продюсуванням.

ДОСЬЕ РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Обзор сцен на 360 градусов, прямые трансляции и даже фуд-корты
АНОНСЫ
Обзор сцен на 360 градусов, прямые трансляции и даже фуд-корты
09.09.2020

19-20 сентября на украинской онлайн-платформе hover.link — БеZVIZ Pre-party 1.5 пройдет первое мероприятие. Это пространство, которое максимально воспроизводит музыкальный фестиваль в реальности