К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

«Ми Є» в mp3

28.06.2005 · Новости

З метою ознайомлення та популяризації нашого проекту «Ми Є» ми вирішили викласти цей альбом-збірку в форматі mp3 на сайті. Ми бачимо цей альбом як єдине ціле - композиції в ньому повільно переходять із однієї до іншої. Тому, в зв'язку з цим, альбом закодовано одним треком. Звичайно ж, що після тривалого скачування, а потім тяжкого прослуховування цього творіння, Ви безсумнівно зітрете цей файл на протязі доби з свого компа. Якщо ж Вас раптом закортить знову прослухати альбом - Вам знову треба почати скачувати цей трек :)

Ми Є (2005) CD - mp3 in ZIP-arhive - 128kbit, 54.85 mb
[ Вій - Хата Скраю Села; Калич - Апельсиновий Ранок; Пропала Грамота - Лежиш У Гробі; Ангела День - Моє Життя; Ворождень - Сестра Моя Ніч; Орkеstp Янки Козир - Янебудукавупила; Самі Свої - Стріляли Зрештою Свої; Audi Sile - Так!; Володимир Кушпет - Георгію (кант); Кому Вниз - Ліра; Арахнофобія - Наша Земна Любов; Едуард Драч - Бидло В Стойлі; Перкалаба - Бугай; Щастя - Синці; Рутенія - Колискова; Вій - Серед Тіней ]

| P.S. |
На нашу думку, реліз «Ми Є» вийшов вдалим. Тому ми вирішили продовжити… Ми плануємо з певною періодичністю видавати подібні збірки, до складу яких будуть входити українські виконавці, а репертуар охопить широкий спектр музичних стилів та напрямків. Бажаючим прийняти участь в проекті можна вже зараз виходити на зв'язок з нами.

P.P.S. Поп-виконавцям прохання не турбувати.


 
ПУБЛИКАЦИИ
«Ми Є»
НОВОСТИ
«Ми Є»
07.04.2005

Група Вій разом з однодумцями-музикантами підготували до видання компакт диск, який буде відображати власне бачення останніх подій в нашій країні.

РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Фронтмены групп The Gitas и O.Torvald – представили общую песню
НОВОСТИ
Фронтмены групп The Gitas и O.Torvald – представили общую песню
02.05.2022

«Досить» – это гимн воинам, которые сейчас защищают украинскую землю и независимость от военной агрессии России