К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

Мотор'рольні вихідні

30.03.2005 · Новости
Мотор'ролла 01 Настояшчий мушчина(сварщік)
02 А я собі гуля
   (з Олегом Скрипкою)
03 Гагарін
04 Ой на горі вогонь горить
    (з Вадимом Краснооким)
05 Зима хвора
    (з Сашком Положинським)
06 Тіні в раю
07 Вмикаю телевізор
08 Вперед до сказу
09 Осінь жовто-сіра
10 Я перевернув цей світ
11 Не дзвонила, не заходила
12 З ранку йшов дощ
13 8-й колір

бонус-відео:
Не дзвонила, не заходила

«Якщо шо кому не ясно - підходьте, я пояснюю»,-
Сергій Присяжний,
лідер гурту «Мотор'ролла»

Останнім часом українські виконавці не перестають радувати слухача своїми досягненнями. Ще не вчухли пристрасті навколо переможців українського відбору до «Євробачення», аж тут до столиці нагрянули хлопці з Хмельницького гурту «Мотор'ролла». В шанувальників групи наприкінці тижня було справжнє свято музики - два несхожих один на одного концерти і реліз нового альбому.

Акустичний концерт рокової групи - явище в нашій культурі досить рідкісне. Далеко не кожний гурт взмозі забезпечити достатній «драйв» за відсутності ударної установки і лідер-гітари. На диво, Сєні (Сергій Присяжний) це вдалося - ввечері 24-го березня його акустичка сприймалась на «ура». Якщо хтось вважає, що акустичний концерт - це тиха романтична музика, то треба було приходити в «STORE 205» на МОТОР'РОЛЛУ - за 10-15 хвилин від початку їх виступу під сценою вже не тільки плясали і роздягалися, а навіть стояли на голові. Доречі, як виявилося, це гарний спосіб отримати «на шару» пілотного диска гурту. Інший спосіб - стати популярним артистом і приїхати до Києва на чийсь концерт - саме так зробили присутні в клубі хлопці з гурту «Zdob si Zdob» - отримавши подарунковий диск від Сєні вони «стуками і грюками» викликали МОТОР'РОЛЛУ на біс.

Достойним продовженням поступу «Мотор'ролли» став повноцінний концерт-презентація диску 26 березня в клубі 44, шо на Хрещатику. Тут вже тобі і пресса, і телебачення - постійно мимо проходять знайомі із телекрану обличчя... Поряд з величезним баннером групи висіли два плакати радіо «Хіт-Фм». Як вдалося дізнатися, ця радіостанція отримала виключне право на ротацію гарячої моторольної пісні «8-й» колір - вмикайте, не пошкодуєте (хто чув її в живому виконанні, той мене зрозуміє).

Загалом розповідати можна довго - але навіщо? Можна просто послухати диска, а от якщо після того ще залишаться якісь питання - звернутися до Сєні. Він це сам запропонував - бо всіма своїми діями хлопці допитувалися у публіки - «Шо кому не ясно?»

Анджей Нєпольскі


 
РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Обзор сцен на 360 градусов, прямые трансляции и даже фуд-корты
АНОНСЫ
Обзор сцен на 360 градусов, прямые трансляции и даже фуд-корты
09.09.2020

19-20 сентября на украинской онлайн-платформе hover.link — БеZVIZ Pre-party 1.5 пройдет первое мероприятие. Это пространство, которое максимально воспроизводит музыкальный фестиваль в реальности