К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

Підбірка синглів #4

23.12.2015 · Новости

Postsense та Лаури Марті - Existence

Проект  Postsense спільно з українсько-вірменською джазовою співачкою Лаурою Марті випустили спільний сингл  Existence. Робота над піснею тривала майже рік. У синглі Existence  музиканти експериментують зі стилем танго. Пристрасні мотиви танго вдало сплелись з колоритним вокалом Лаури Марті і дещо тріп-хоповими ритмами. Робота над піснею насамперед цікава форматом, адже до проекту Postsense долучилося багато відомих музикантів: Віктор Соломін (DomRa), Орест Криса (Black Maloka), Євген Машковцев, Денис Карачевцев (Shopping Hour, PianoБой).

Зведення та мастеринг композиції зробив відомий саунд-продюсер Сергій Knob Любінський на студії Revet sound.

Слова і музика належать лідеру проекту Postsense Євгену Павлюковському. Незабаром з'явиться відео на пісню.

Слухати на SoundCloud або YouTube

DVOE - Before The Morning Light

Артем Угодников, DVOE: «Мне нравилось работать над созданием этой песни. Все происходило постепенно и правильно, как я думаю. В итоге она получилась достаточно длинной. Просто нам не хотелось останавливаться.»

Ольга Диброва, DVOE: «У меня бывает так, что хочется ненадолго отключить мозг и просто танцевать. Танцевать о том, что трудности преодолимы и что в жизни много волшебства и радости. Именно о таком ощущении эта песня.»

Слушать на SoundCloud
Смотреть на YouTube

Асса - Дождем

Украинская рок-группа «АССА» представила новый трек – песню «Дождем». В начале осени эта композиция стала одним из победителей конкурса «Полювання на пісню», который проводила студия звукозаписи «Кофеин». Именно мастерская-студия «Кофеин» и занималась продюсированием, аранжировкой, записью и сведением трека.

Автор слов и музыки песни «Дождем» – солистка группы «АССА» Татьяна Власова.
– Несмотря на то, что песня была написана в яркий солнечный день, она является, пожалуй, наиболее осенней из всех наших композиций, – говорит Татьяна Власова. – Или уже осенне-зимней, ведь зима в этом году немного задерживается. Эта песня – настоящая маленькая история, которая разворачивается под прохладным осенним дождем. Очень благодарна всем, кто работал над треком, за то, что они сделали песню еще более атмосферной.

Слушать на SoundCloud

Бумбокс - Люди

Вперше зіграна  під час туру  гурту по Канаді та США, пісня  розійшлась Інтернетом  у вигляді концертного бутлега, а зараз настав час офіційної прем’єри - сімнадцятого і двадцять другого грудня, з інтервалом у п’ять днів, Музика для Мас та Enjoy  Records презентують аудіо та відео на пісню «Люди».

Пісня «Люди» записана на студії «Бобіна» під керівництвом Дмитра «Боба» Хомулко. Це перша пісня Бумбокса, в якій група грає в новому складі - до знайомої всім «п’ятірки» додалися клавіші Павла Литвиненко, талановитого піаніста, який приєднався до групи близько року тому.

 «Люди» - третя пісня з майбутнього  максі-синглу, що вийде в березні 2016, до якого також увійдуть раніше опубліковані «Выход» та «Злива».  Андрій Хливнюк говорить, що в пісні є щось від Антона Павловича Чехова, натякаючи, звичайно, не тільки на приспів...

Слухати на SoundCloud

Арсен Мірзоян - Паперовий сніг

Композиція «Паперовій сніг» стала головним треком в однойменному альбомі. Пісня вже отримала позитивну реакцію глядачів. Під час першої частини всеукраїнського туру слова композиції «Паперовий сніг» шанувальники підспівували, щойно їх почувши.

«Кажуть «папір стерпить усе»… всі зім’яті в сніжку аркуші - невдалі вірші, розірвані на сніжинки листи непотрібних слів, - каже Арсен Мірзоян. - Я ще пригадую сніжинки, які вирізали дітьми з газет. І в кожній газеті, як не крути, була якась подія. З гучними заголовками, сенсаціями того часу. Але дітям, яка цікавість до тих речей? Розумітись на них можуть лише дорослі, а світ дорослих завжди нудний. Пісня «Паперовий сніг» несе в собі цю різницю ставлення дітей і дорослих до якихось життєвих закидів. Дорослі нудні, а можна було б не гаяти час і проводити його весело, а головне разом. Проводьте більше часу зі своїми малими, бажано не за своїмі правилами».

Слухати на SoundCloud

Mind Shredder - For Whom the Bell Talls

Одесситы Mind Shredder, выпустившие этой осенью дебютный альбом на лейблах ІншаМузика/Moon Records, опубликовали новый сингл - кавер-верси.песни Metallica - For Whom the Bell Talls. Как бы могли звучать легендарные рокеры, если бы играли industrial вы можете услышать здесь:

«Обложка» сингла, как и весь арт группы - работа Александра Гречаника, лидера и вокалиста Mind Shredder.

Данный трек не первый эксперимент команды над нетленками. Ранее Mind Shredder переигрывали Dead or Alive и De/Vision.

Слушать на SoundCloud

 


 
ПУБЛИКАЦИИ
Підбірка синглів #9
НОВОСТИ
Підбірка синглів #9
05.09.2016

Вішій увазі: moe, Димна суміш, BeTwins, #ПісніВійни, Крихітка, Микола Тимощук, ФлайzZzа

Підбірка синглів #8
НОВОСТИ
Підбірка синглів #8
06.07.2016

Вішій увазі: ніагАра, BeTwins, Где?, Холодне Сонце, Планета Титанов, Павло Табаков, Тим Талер

Підбірка синглів #7
НОВОСТИ
Підбірка синглів #7
10.06.2016

Вішій увазі: Опіум, Гапочка, Восьмий день, Пост.Скриптум, The Same Toy, ТаРута

РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Андрей Толок, Haissem: «Музыка не шашлык, она не маринуется»
НОВОСТИ
Андрей Толок, Haissem: «Музыка не шашлык, она не маринуется»
19.07.2020

Автор и вдохновитель поп-группы Ampula Seven, блэк-метал команды Haissem и формации Sunset Forsaken, о том, что внутренняя потребность в творчестве важнее внешних стимулов