К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

Berlin Music Video Awards 2015 оголошує міжнародний пошук учасників!

15.12.2014 · НовостиBerlin Music Video Awards 2015 оголошує міжнародний пошук учасників!

Незалежний фестиваль музичного відео Berlin Music Video Awards 2015, який цього року відбудеться 26-30 травня в Берліні (Німеччина) звертається до музикантів, кліпмейкерів, продюсерів і лейблів з усього світу! До 1 березня триває прийом заявок на участь у фестивалі і боротьбі за премію 2000 євро та міжнародне визнання. Подати заявку може кожен бажаючий. Визначальним фактором вибору BMVA стане не бюджет ролика, стиль музики, або гучні імена авторів, а ідея, талант і креативність.

В минулому році BMVA залучив понад 120 номінантів з 25 країн. Цього року Berlin Music Video Awards звертає особливу увагу на себе кліпмейкерів України, Прибалтики, Білорусі, Росії та Польщі з мрією зацікавити більше учасників із цих країн. Фіналісти відбіркового туру відправляться в Берлін, де зможуть представити свої роботи на розсуд членів журі – голлівудських операторів, режисерів, продюсерів і європейських музикантів – в 15 номінаціях. Cеред них «Найкраща концепція»,  «Найкращий анімаційний фільм», «Найкращі візуальні ефекти», «Найдивніше відео», «Найтрешовіше відео», «Найкраще live-відео» і «Найкращий експеримент» − абсолютно нова номінація цього року. При цьому організатори прийняли рішення оплатити переліт і проживання фіналістам і переможцям з України!

«Головне – висока якість робіт і дотримання авторських прав, − говорить Діана Грушецька, офіційний представник BMVA в Україні. – Крім того перебування в Берліні на BMVA майже протягом тижня – це виключна можливість для незалежних відеохудожників, кінематографістів і музикантів продемонструвати свою творчість, отримати важливі навички і зав’язати доленосні знайомства. Наприклад, в журі фестивалю минулого року були Сhristoph Schinko – режисер, сценарист і 3D-аніматор, який працював над «Гаррі Поттером» і «Хроніками Нарнії», і Zoran Bihac – музикант і режисер, який працював з Rammstein і Die Fantastischen Vier. Berlin Music Video Awards створює фантастичні умови для неформального спілкування!»

Подати заявку на Berlin Music Video Awards (вартість заявки – 10 євро).

Програма заходів BMWA і деталі


 
РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Сергей Михалок спел свою культовую песню Воины света на украинском
НОВОСТИ
Сергей Михалок спел свою культовую песню Воины света на украинском
13.07.2022

Сергей Михалок и группа Ляпис Трубецкой презентовали новый сингл и видеоклип на песню Воїни світла на украинском языке. Перевод песни сделал украинский поэт, активист и волонтер Сергей Жадан