К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

Евромайдан #UPD

15.12.2013 · НовостиЕвромайдан #UPD

Здавалося б, творча людина має стояти осторонь від політичних подій, але про українських рокерів так не скажеш, вони висловлюють своє ставлення не тільки виступами на площах, але і власною творчістю. Кажуть, музика — то відбиток часу, тож музиканти шукають в своїй творчості відповідні ознаки:

Антитіла допрем'єрно поділились своєю новою піснею

Тарас Тополя, вокаліст гурту: «Замість тисяч слів і лавини філософствувань на тему #євромайдан, ми просто ділимось піснею. Нехай вона допомагає всім, хто залишається, хто готовий щораз відстоювати свою гідність! На холоді, під дощем, протидіяти грубій силі, заради того, у що вірить! А ще, я переконаний, що вийти на площу - цього замало! Справжня свобода захована лише в опції "змінити себе". Європа починається з голови кожного, а не з майдану.
P.S.: Спасибі покращувачу хоча б  за те, що знову "зібрав" нас разом. І ми відчули, що в нашому об’єднанні - неймовірна сила!»

Гурт Патроничі хоче висловити своє ставлення вкрай доречною, на їх думку, піснею «Хвора уява» яка увійде до нового альбому.

У непростий час для країни музиканти з гурту «Біллі Мілліґан Бенд» вирішили підтримати усіх, хто бере участь у протесті. Гурт виклав у соцмережах композицію записану на вірш Тараса Шевченка. Композиція отримала назву «Мені не однаково».

Мінаморалі представили песню «Украина в ЕС», которая посвящена событиям на Майдане последней недели, связанными с подписанием ассоциации с ЕС и дальнейшем протестом против существующей власти. Песня была написана и записана группой MinamoRali и выложена в сеть в последний день саммита 29 ноября «Украина в ЕС». 
- Двое суток без сна, мы хотели успеть до окончания саммита. 
- Полагаю, что у многих была маленькая надежда, что Янукович все-таки подпишет Соглашение об Ассоциации.
- Сейчас нам очень хотелось бы чтобы песня воодушевила народ продолжать борьбу за свою страну. Не здавайтесь, скажите yes!!

Варто згадати і подякувати тим артистам, хто підтримує народ як зі сцени Майдану, так і просто знаходячись поміж людей, що, не зважаючи на погоду, виходять на вулиці — невтомна Руслана, Славко Вакарчук, Марічка Бурмака, Фома, ТНМК, Олексій Мочанов, WashingTones, Sweetlo, Сашко Положинський... Ми впевнені, що їх набагато більше, ми впевнені, що все це не даремно. Тримаймося!

Слідкуйте за новинами...


 
ПУБЛИКАЦИИ
Благодійний концерт на підтримку батальйону «Азов»
АНОНСЫ
Благодійний концерт на підтримку батальйону «Азов»
28.07.2014

Наша Батьківщина переживає складні часи. Після зими, яка назавжди змінила нашу рідну Україну, коли народ повстав проти свавілля чиновників та несправедливості, обравши для себе інший, вільний шлях, скинув президента-зрадника, в наш дім прийшла ВІЙНА

Українські музиканти для бійців АТО - 24 липня, 13:00
АНОНСЫ
Українські музиканти для бійців АТО - 24 липня, 13:00
23.07.2014

В четвер, 24 липня, з 13:00 до 14:00 коло пам’ятника Ярославу Мудрому у сквері біля Золотих Воріт під час збору допомоги для майданівців, які воюють зараз у зоні АТО, відбудеться благодійна автограф- і фотосесія українських музикантів

Алексей Мочанов – видео на песню «Зима 2014»
НОВОСТИ
Алексей Мочанов – видео на песню «Зима 2014»
13.05.2014

Еще одна песня посвященная сами знаете чему. Комментарии излишни. Слушаем, смотрим…

РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Фронтмены групп The Gitas и O.Torvald – представили общую песню
НОВОСТИ
Фронтмены групп The Gitas и O.Torvald – представили общую песню
02.05.2022

«Досить» – это гимн воинам, которые сейчас защищают украинскую землю и независимость от военной агрессии России