К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

вКонтактні П'ятиновини #2-2

27.05.2011 · НовостивКонтактні П'ятиновини #2-2

Згідно даних розвідки, 17го та 18го червня відбудеться відкриття літнього майданчика клубу Ленін. У відкритті прийматимуть участь відомі команди Conquest, Біла Вежа, Marvel, Троя, Synopsis, та інші. Квитки від 30 до 60 гривень. Лайн-ап цікавий, є сенс відвідати захід. Детальніше тут.

Гурт Flying за особистими обставинами покинули вокаліст Віктор «Carcass» Озолін та басист Миколай Пахарюк. Останне концертне відео за їх участі можна переглянути за цим посиланням. Гурт продовжує своє існування і наразі шукає заміну. Важко уявити Flying без пана Озоліна, це ніби з Metallica Джеймс Хетфілд пішов. Проте, все що не відбувається - все на краще.

«Друзья! Спешим объявить об открытии второго сезона нашего фирменного конкурса Skyline Great Challenge. Пройдет он этим летом, в клубе «Ленин». - така новина знайшлась на сторінці Skyline Promotion. Мова йде про змагання музичних гуртів за звання кращого. Призи та слава гарантовані. Детальніше.

Шанувальникам музики мелодійної, епічної та саундтрекової рекомендую ознайомитись з сайд-проектом композитора та гітариста гурту Infinite Tales Ігора «Glorf» Довготелеса з назвою Another Side of Death. Стилістично нагадує Яна Тієрсена. Матеріал цікавий, найближчим часом ми розповімо проект детальніше.

Екс-вокаліст формації InSide Михайло Рибак, котрий наразі займається сольною творчістю, записав новий сінгл Magic. Відео на композицію дивіться за цим посиланням. Особисто мені пісня дуже сподобалась.

На цьому сьогодні все, продовжуйте любити музику, нашу маму, та грайнд метал - нашого тата. До наступної п’ятниці!

Сашко Гончаров
(c) rock.kiev.ua


 
РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
НОВОСТИ
Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
02.05.2022

Латвийские рок- и метал-группы и другие представители индустрии выражают свою поддержку народу Украины в это непростое время!