К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

Вірю я: фільм на телеканалі «Інтер» за участі гурту Sweetlo

21.05.2010 · НовостиВірю я: фільм на телеканалі «Інтер» за участі гурту Sweetlo

В п’ятницю 21 травня в 00.00 на телеканалі «Інтер» буде показаний телевізійний фільм під назвою: «Вірю я: Історія однієї перемоги».  Музика до нього була написана київським гуртом Sweetlo. Окрім пісні, що дала назву самій кінострічці, хлопці написали до саундтреку інструментал «Сумніви» та декілька супровідних мелодій.

Режисером та автором ідеї фільму є Сергій Долбілов, з яким Sweetlo вже співпрацювали в проекті «Пусть Так».

Суть фільму достатньо цікава. 2009 року футбольний клуб «Шахтар» з Донецька виграв Кубок УЄФА - один з головних європейських трофеїв. В Європі українські клуби вигравали подібні змагання тричі. Київське «Динамо» у 1975 і 1986 роках вигравало Кубок Кубків, і ось тепер «Шахтар» виграв Кубок УЄФА. Ця перемога стала першою за 23 роки та першою за час існування незалежної України на європейській арені.

Фільм «Вірю я» - це спогади про те, як наш футбол йшов до цієї перемоги. Розповідь ведеться від першої особи, від узагальненого образу футбольного вболівальника. Вболівальника покоління тридцятирічних. Адже такий вболівальник не пам’ятає радощів перемог українських команд у Європі. У цих спогадах спливають найяскравіші епізоди української футбольної історії за останні 15 років.

У фільмі - два герої. Двоє вболівальників, від імені яких ведеться історія. Вболівальник київський і вболівальник донецький. У цьому і є головний конфлікт фільму. Обидва вони згадують ті самі епізоди футбольної історії, але згадують їх по-різному. У кожного своє емоційне сприйняття одних і тих самих подій. І об’єднувало їх одне. Обидва, за всі ці 15 років не вірили, що їх улюблена команда може виграти європейський трофей. Але з роками ситуація змінювалася. І ось, 20 травня 2009 року донеччани справді виграли еврокубок.

Дивіться і насолоджуйтесь)

ПС: Гурт збирається найближчим часом викласти сам фільм і саундтрек на своєму сайті sweetlo.com.ua


 
ПУБЛИКАЦИИ
Sweetlo запрошують на неонову вечірку
ИНТЕРВЬЮ
Sweetlo запрошують на неонову вечірку
23.10.2012

Цього четверга у Бочці на Подолі київський гурт Sweetlo презентує свій новий сингл «Я — романтика». Про попросили фронтмена гурту Богдана Буткевича трошки розказати і про новий реліз, і про майбутню подію

Sweetlo: «Ми стали набагато ближчими до тієї музики, яка нам близька»
ИНТЕРВЬЮ
Sweetlo: «Ми стали набагато ближчими до тієї музики, яка нам близька»
03.08.2012

Цей гурт дійсно робить життя світлішим. А їх остання робота – ЕР «Подаруй мені диво» – тому зайве підтвердження. Якісно, драйвово, а головне – відверто, хлопці несуть в маси гарні емоції, любов (у всіх розуміннях цього слова). Про музичну, кінематографічну та, навіть, політичну діяльність гурту, про плани гурту SWEETLO розповів його лідер Богдан Буткевич

Рок з молоком #1. Sweetlo
РОК З МОЛОКОМ
Рок з молоком #1. Sweetlo
24.07.2011

Гурт SWEETLO називається так не випадково. Їх музика драйвова, їх тексти світлі, але при цьому не позбавлені твердої соціальної позиції. Вони співають і грають про те, чого ніколи не буде замало: про добро, про любов, про людські відносини. Їм, безумовно, це вдається!

ДОСЬЕ ДИСКОГРАФИЯ
Свобода
Свобода
2014
альбом
слушать · рецензия
Подаруй мені диво
Подаруй мені диво
2012
альбом
слушать
#1
#1
2010
альбом
слушать · рецензия
РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Фронтмены групп The Gitas и O.Torvald – представили общую песню
НОВОСТИ
Фронтмены групп The Gitas и O.Torvald – представили общую песню
02.05.2022

«Досить» – это гимн воинам, которые сейчас защищают украинскую землю и независимость от военной агрессии России