К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

Фліт + Карна – два виступи в одному «Бінго»

08.04.2010 · АнонсыФліт + Карна – два виступи в одному «Бінго»

Не досить часто на одному концертному майданчику можна зустріти двох якісних грандів музичної індустрії. Але 15 квітня у клубі «Бінго» відбудеться спільний виступ двох українських груп: «Фліт» та «Карна». Два повноцінних концерти, які повинні розірвати публіку надзвичайною енергією, наповнити зал адреналіном та позитивом. До цього ці два гурти можна було бачити на одній сцені на кількох клубних фестивалях чи кавер-паті, але ті порівняно короткі виступи, не повинні зрівнюватися з тим, що очікує на нас в середині квітня.

Розказувати, хто такі «Фліт» чи «Карна», я думаю, немає сенсу. Ці два колективи протягом років завоювали собі славу одних з найкращих панк/альтернативних (відповідно) гуртів України. Об’єднує ці два бенди безперечний драйв і місце народження – Івано-Франківськ. І якщо про творців «Їжачка» можна було чути регулярно протягом всього часу від самого першого альбому (у доробку хлопців уже 3 студійних альбоми, один максі-сингл, безліч кліпів та виступів), то про, тепер уже міцно осілу у столиці, «Карну» можна сказати те, що концертів їм не бракувало і не бракує. І це беззаперечний факт!

Так, з виходу першого альбому «Карни» минуло 5 років, але є вже і другий реліз – KARNA, презентація якого саме й відбувається у ці дні по Україні, і в рамках якого відіграється концерт у «Бінго». Сама «Карна» каже про тур так: 

Своїм туром і новою, спеціальною програмою ми xoчeмо віддячити своїм прихильникам за їх надії та сподівання, адже саме для них створюється музика, яка є частиною життя, наповненого щирими емоціями та переживаннями кожного з членів сім’ї «Карна».

Під час концертів можна буде придбати новий CD, а також ексклюзивну турову атрибутику за спеціальною невисокою ціною! 

Виступи ж «флітів» ніколи не були бідними на сюрпризи, так, по суті, як і їх вся творчість. Чого лише варті кавер на Мадонну або продовження саги про Їжачка – «Лисичка».

З одного боку, два майже сольних концерти – це велика відповідальність. Та з іншого – хлопці вже не маленькі, а досвідчені і готові рвати публіку своїм запальним саундом. Тож чекаємо на 15 квітня, щоб з головою зануритися в атмосферу якісної вітчизняної музики, якісного українського року.

15 квітня
Клуб «Бінго»
19:30 (вхід відкриється в 19:00)
пр. Перемоги, 112 (м. Святошин)

ФЛІТ (на фото)
http://www.flit.net.ua/

КАРНА
http://www.karna.com.ua/

Ціна квитків на книжковому ринку «Петрівка» (лівий ряд, 26-е місце з 11:00 до 17:00 в будь-який день, крім понеділка):
Фан Зона – 70 грн.
VIP Зона – 110 грн.
Ціна квитків на інших точках продажу:
Фан Зона – 80 грн.
VIP Зона – 120 грн.
Ціна квитків в день концерту:
Фан Зона – 100 грн.
VIP Зона – 150 грн.
Для іногородніх в день концерту в Бінго (Обов’язково (!) – квиток з поїзда чи автобуса + паспорт або студентський):
Фан Зона – 80 грн.
VIP Зона – 120 грн.
VIP Зона – гарантовані сидячі місця за столиком і вільний доступ в Фан Зону!
VIP Зона буде обслуговуватися офіціантами!

Квитки можна придбати:
– в клубі БІНГО (з 16:00 до 24:00) тел. 42-42-555
– в магазинах CORE (вул. Златоустівська, 30) и CORE-ZONE (вул. Драгоманова, 29)
– в касах КвиткиЮА, адреси кас -
http://www.kvytky.ua/ua/cashiers
– оформити замовлення на доставку квитків на сайті
http://www.parter.ua/ або за телефоном 287-87-87 (з 9:00 до 21:00) або на сайті http://www.kvytky.ua/ua/event/4888 або за телефоном 238-28-88 (з 9:00 до 21:00).

Увага! На сайті www.kvytky.ua є можливість придбати e-квиток не виходячи із будинку і роздрукувати його на простому принтері!

Деталі на http://www.pmk.org.ua
Фото взяте з офіційних спільнот гуртів Вконтакті

Дмитро Войналович


 
ПУБЛИКАЦИИ
Фліт: «Разом продовжили рок-н-рольну справу!»
ИНТЕРВЬЮ
Фліт: «Разом продовжили рок-н-рольну справу!»
11.02.2014

Івано-Франківський Фліт на сьогоднішній день є одним з найкращих панк-гуртів України: численні виступи, клуби, фестивалі, альбоми, ДВД. За 10 років багато чого змінилося, і лише одне лишилося без змін: Фліт такий же драйвовий, чесний, яскравий та… Та, епітетів можна підібрати багато, і всі вони – позитивні! Сьогодні для rock.kiev.ua згадує минулий та розказує про плани на майбутній рік лідер гурту Андрій Марків

Фліт: «Все, що записували – те видавали!»
ИНТЕРВЬЮ
Фліт: «Все, що записували – те видавали!»
09.09.2012

Андрій Марків – лідер франківського гурту Фліт. У зв’язку з перестановками в групі і випуском у світ нових синглів та кліпів, музикант знайшов час поспілкуватися з нами. Окрім свіжих музичних новин, Андрій розказав і про інші цікаві проекти та діяння, якими займається Фліт

Фліт: «Ми хочемо дати людям того, що вони хочуть»
ИНТЕРВЬЮ
Фліт: «Ми хочемо дати людям того, що вони хочуть»
03.08.2010

Якщо в когось панки асоціюються з аморальними типами, то відкиньте свої асоціації подалі, адже в Україні з'явилися інтелігентні панки, які пропагують бережливе ставлення до природи, слідкують за своїм зовнішнім виглядом та із задоволенням грають «квартирники». Це все – Фліт. Про найближчі плани гурту, про «формат», підготовку до ювілею та про загадкового «містера Гігу» розказали учасники гурту Фліт Михайло Копієвський та Андрій Марків

ДОСЬЕ ДИСКОГРАФИЯ
Раптом
Раптом
2019
альбом
слушать
Вихід є!
Вихід є!
2013
альбом
слушать
Акустичний концерт
Акустичний концерт
2012
альбом
слушать
РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
НОВОСТИ
Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
02.05.2022

Латвийские рок- и метал-группы и другие представители индустрии выражают свою поддержку народу Украины в это непростое время!