К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

Незабаром: Global East Rock Festival 2009

14.07.2009 · АнонсыНезабаром: Global East Rock Festival 2009 Музичний світ живе своїм життям, незалежно від того, знає про це вся решта світу чи ні. Якщо запитати тих, хто подорожує та знається на фестивалях, вони обов'язково згадають шведський Sweden Rock Festival чи угорський Sziget, англійський Glastonbury чи сербський Exit та багато інших. В цих фестивалів є міжнародне ім'я, щоророку вони приємно дивують тисячі своїх фанів їхніми кумирами або новими проектами. Впродовж багатьох років люди відвідують ці музичні тусівки.

1 - 2 серпня на відновленому стадіоні спорткомплексу «Чайка» відбудеться нова подія – Global East Rock Festival. Хедлайнер фестивалю – вперше в Україні – легендарний рок-гурт Motorhead. 17 гуртів з різних країн виступатимуть впродовж двох діб, починаючи з 12:00 першого дня. На території стадіону працюваимуть дві сцени, одна біля одної, для створення ефекту живої музики нон-стоп та уникнення пауз між виступами гуртів. Будується ціле фестивальне містечко, з розвинутою інфрастуктурою та умовами для проживання в наметах на території. Тут можна буде знайти різноманітні розваги протягом події, кафе на будь-який смак та навіть душ. А байкери зможуть скористатись ексклюзивною можливістю та заїхати в спеціальний байкерський сектор біля сцени та влитись в байк-рок хвилю фестивалю.

Отже, в Україні стартує новий рок-фестиваль на новому стадіоні! Очікується, що вже в цьому році його відвідає близько 15 тисяч глядачів з різних країн. Українські гурти виступатимуть разом з іншими виконавцями з різних країн, а українські глядачі та фани зможуть приїзджати на фестиваль, не долаючи кордонів, без візових зборів та зайвих витрат навколо посольств. Сподіваємось, що це стане новою традицією.

Учасники:

1 серпня

Від опівночі до ранку

2 серпня

Arcana Imperia (Ru)

Haggard (Ger)

Support band

W.H.I.T.E. (Ukr)

Alight (IT)

DVS (Ukr)

Diary of Dreams (Ger)

 

My Favourite Scar (Hol)

Graveworm (IT)

 

Sonic Syndicate (Swe)

Crematory (Ger)

 

Ensiferum (Fin)

Kingdom Come (Ger)

 

Epica (Hol)

Kreator (Ger)

 

Tarja Turunen (Fin)

My Dying Bride (UK)

 

Motorhead (UK)



Карту містечка можна подивитися тут: http://globaleast.info/index.php/ru/location.html

 
ПУБЛИКАЦИИ
Global East Rock Festival – день другий
ФОТО
Global East Rock Festival – день другий
03.08.2009

Судячи з недільної невтішної звістки про скасування фестивалю «Свірж» (причини були тими самими, що і на «ПроРоці»), Global East залишився чи не єдиним українським фестом, на який з надією і певним острахом дивились фани

Global East Rock Festival – перший день
ФОТО
Global East Rock Festival – перший день
02.08.2009

Чи доводилось вам бувати на нормальних, підкреслюю, нормальних металічних фестивалях в Україні?

Global East: Спробуємо відновити імідж України
НОВОСТИ
Global East: Спробуємо відновити імідж України
28.07.2009

Після гучного скандалу, пов’язаного з відміною другого дня вже сумнозвісного фестивалю «ПроРок» вся увага наших та зарубіжних металхедів прикута до наступного рок-феста «Global East». Все правильно: після такої «свині», яку підклали всім нам горе організатори «ПроРоку», звичайний фен десять разів подумає, чи викладати йому вже останні гроші ще й за квиток на «Global East»

РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
НОВОСТИ
Latvian Rock and Metal is with Ukraine!
02.05.2022

Латвийские рок- и метал-группы и другие представители индустрии выражают свою поддержку народу Украины в это непростое время!